Unde ne găsim best affordable shapewear?

💃 Bine ați revenit! La mulți ani pe 2022! Începem anul cu un articol despre produsele care nu trebuie să ne lipsească din casă. Știu că un an nou înseamnă un nou început, o nouă șansă de a ajunge mai aproape de versiunea noastră mai bună. Încă de mulți ani mi-am dorit să slăbesc, să ajung să arăt și eu mai mult ca femeile din mediul online. Cu toate acestea nu am avut niciodată curajul de a face asta. Mereu m-am uitat peste modele de best affordable shapewear, dar când venea vorba să le cumpăr renunțam. Anul acesta vreau să fac o schimbare și de aceea am pus mai multe modele pe lista mea de dorințe.

👚 Welcome! Happy birthday in 2022! We start the year with an article about products that we should not miss from home. I know that a new year means a new beginning, a new chance to get closer to our better version. For many years I wanted to lose weight, to become more like women in the online environment. However, I never had the courage to do that. I always looked at the best affordable shapewear models, but when it came to buying them I gave up. This year I want to make a change and that’s why I put more models on my wish list.

💃 Unul dintre produsele pe care le iubesc este cel de mai sus. Acesta este perfect pentru a ajuta la modelarea corpului. În plus astfel de produse sunt potrivite și pentru cei care nu au un corp perfect, din contră acestea ajută la ascunderea defectelor. Știu cum este uneori să ai o rochie genială pe care să îți dorești să o porți, dar să nu o faci pentru că se vede burtica. Partea cea mai bună este că se poate achiziționa și în culoarea pielii, ceea ce îl face perfect pentru orice tip de rochie care este suficient de lungă pentru a îl acoperi.

👚 One of the products I love is the one above. It is perfect for helping to shape the body. In addition, such products are suitable for those who do not have a perfect body, on the contrary they help to hide defects. I know how it is sometimes to have a great dress that you want to wear, but not because you can see the belly. The best part is that it can also be purchased in skin color, which makes it perfect for any type of dress that is long enough to cover it.

💃 Un alt produs pe care mi-aș dori să îl încerc este corsetul de mai sus. În trecut am mai încercat corsete, dar din acelea care se prindeau cu material și care necesitau două persoane pentru a le putea închide. În plus tipul acela de corset se observa așa de ușor pe sub rochie încât era stresant. Tocmai de aceea îmi doresc să încerc și corsetele cu închizătoare ca cea de mai sus. O astfel de închizătoare nu se observă pe sub haine.

👚 Another product I would like to try is the corset above. In the past I tried corsets, but of those that were attached to the material and required two people to be able to close them. In addition, that type of corset was so easily seen under the dress that it was stressful. That’s why I want to try the corsets with closures like the one above. Such a closure is not noticeable under the clothes.

💃 Ultimul produs pe care îl doresc este cel de mai sus. Acesta este perfect pentru rochiile cu mâneci lungi sau pentru a putea fi folosit ca o bluză ascunsă. Pe lângă toate aceste produse îmi doresc să cumpăr și produse din categoria de waist trainer wholesale vendor. Aceste produse sunt și mai speciale, dar despre ele vă voi povesti mai multe în alt articol. Ce părere aveți despre toate acestea?

👚 The last product I want is the one above. It is perfect for dresses with long sleeves or to be used as a hidden blouse. In addition to all these products, I want to buy products from the category of waist trainer wholesale vendor. These products are even more special, but I will tell you more about them in another article. What do you think about all this?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes