De ce Amunis Luxury&Royal?

Amunis

👋🏻Bun găsit, dragile mele cititoare. Acum câteva săptămâni v-am vorbit despre brățările Amunis Luxury&Royal și doresc să vă încânt privirile cu noile și unicele brățări care vă vor cuceri.

Colecția de produse noi aduce cu ea modele inedite care îți stârnesc interesul. Am rămas plăcut surprinsă când am descoperit noi modele care m-au făcut să mi le doresc și pe care vi le voi arăta în rândurile ce urmează. Tocmai de aceea, Amunis este cunoscut de o mulțime de persoane și vedete, întrucât pune accent pe calitatea fotografiilor și pe clienți fericiți. Haideți să descoperim două brățări care mi-au captat atenția.

Ce brățări din noua colecție de la Amunis Luxury &Royal m-au atras?

Când intri pe site-ul acestora treci de la bratari placate cu aur, la bratari pietre naturale și ajungi la colecția noua bratari Amunis. Aici ai prilejul de a trece printr-o multitudine de brățări, care mai de care mai spectaculoase și care te fac să te gândești la ele. Am rămas plăcut surprinsă să găsesc atât de multe modele noi, pentru toate gusturile și care sunt unisex, ceea ce îți face decizia mai ușoară.

Această brățară este atât de elegantă și de frumoasă încât te duce cu gândul la regalitate. Și cred că această brățară poate fi un bun accesoriu pentru orice ținută. De asemenea, am observat că este disponibilă pe mai multe culori, și de ce nu, se poate crea un set pentru cuplu. Și dacă nu știți ce cadou să cumpărați, o brățară vă poate salva, mai ales că este pe șnur reglabil și nu este nevoie să știi exact măsura. Faptul că sunt îmbinate mai multe modele de biluțe o face și mai specială. Iar acea coroană transmite ideea că tu ești ,,the Queen”, și cine nu își dorește asta😊?

 O altă brățară care mi-a atras atenția este cea cu Diamante Zirconiu Cubic. Această brățară pare atât de finuță, iar elefantul este absolut adorabil. Faptul că biluțele sunt la fel, scot în evidență elefantul și îl fac elementul principal în această brățară. De altfel, încă un lucru care mi-a atras atenția este dat de cutia în care vin împachetate, într-o cutie neagră, elegantă care denotă respect față de cumpărător.

De asemenea să nu uitați că brățările vin cu o garanție de 90 de zile, ceea ce conferă credibilitate site-ului și reprezintă un motiv pentru care aleg să cumpăr de la ei.

Galaxy Elephant Black

Nu uitați că în perioada următoare sunt niște promoții consistent pe site, până la 50% la brățările premium, astfel economisiți bani și beneficiați de transport gratuit. Nu uitați să străluciți.

Voi ce părere aveți despre noile modele? Ce brățări v-au captivat?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes