Brățări Luxury cu stil!

bratari de la amunis

👋🏻Bine ați revenit, dragile mele cititoare. Astăzi doresc să vă încânt privirile și să vă povestesc despre brățările absolut fermecătoare Amunis: Luxury & Royal Accesories. Acestea sunt disponibile pe site-ul Amunis.ro, un magazin online cu peste 1500 de produse, pentru toate gusturile și dorințele fiecăruia. Prin intermediul acestor brățări este îmbinată pasiunea cu calitatea. Amunis vrea să te facă să strălucești.

De ce Amunis? Ei sunt cei care au răspuns tuturor dorințelor și nevoilor mele. Mi-am dorit o brățară finuță, de impact, care să iasă în evidență, care să arate calitate nu doar prin vorbe ci și prin fapte. Și după cum bine știți sunt genul de persoană care este atrasă de frumos, care găsește magie în orice loc o înconjoară, sunt o persoană care se îndrăgostește de lucrurile mici și cu însemnătate. Brățările acestea au această capacitate de a te transpune într-un mediu fermecat și să te facă să te simți o persoană unică și de admirat.

Încă din pozele de pe site se poate aprecia calitatea acestora doar la o singură privire, aceștia pun preț cel mai mult pe calitatea produselor, pentru că la fel ca și noi au fost în ipostaza de cumpărător și știu ce înseamnă să îți dorești calitate la un preț apreciat corect.  Pe site-ul acestora găsiți de la seturi la bratari de lux, bratari pietre natuarale la bratari placate cu aur. Și să vă mai dau un mic indiciu au bratari barbati și bratari femei, modelele fiind unice și transmițând putere. Un alt lucru care mi-a plăcut este că multe dintre brățări sunt unisex și așa îți poți crea propriul set atât family, cât și de cuplu.

Stil în orice poză

Am încercat să fiu creativă și să realizez propriile fotografii ale brățărilor mele (pe care le puteți vedea în acest articol) și să vă arăt că stilul e la el acasă. Eu zic că mi-a ieșit de minune 😊 Voi ce părere aveți?

Am vrut să fac aceste fotografii pentru a demonstra calitatea și realitatea fotografiilor. Pe mâna mea se află o brățară placată cu aur rose care m-a cucerit din prima și care este absolut divină. Și pentru că pe site produsele vin în mai multe culori am ales și una pe negru pentru a-i dărui prietenului meu. Cred că pozele vorbesc de la sine, atunci când îți este drag de un produs totul merge cum trebuie.

Și să trecem la lucruri mai serioase. Știm cu toate cât de greu este să nimerești exact mărimea brățării astfel încât să îți fie bună și tocmai de aceea brățările Amunis sunt reglabile între 15 și 25 cm. Încă un lucru care m-a fascinat este dat de garanția produselor care este de 90 zile, ceea ce mi se pare mult mai mult decât suficient. De altfel, încă un lucru care mi-a atras atenția este dat de modul în care vin împachetate, într-o cutie neagră, elegantă care denotă respect față de cumpărător.

Aceste brățări se potrivesc oricărei ținute și îți vor ușura munca atunci când ești în dubii privind ce brățări să alegi.

Dacă te-am convins să faci pasul spre brățările cu stil, spune-mi ce model vrei să își completeze stilul. Grăbește-te să prinzi promoțiile și transportul gratuit!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes