Curatenia si dezinfectarea spatiilor si suprafetelor este mult mai simpla cu ajutorul echipei Sanito!

Curatarea si igienizarea spatiilor si a diverselor suprafete este extrem de importanta pentru sanatate, fie ca este vorba despre propriul camin ori despre spatiile unei afaceri, indiferent de domeniul de activitate.

In materie de produse de curatenie, trebuie sa fie achizitionate produse bune calitativ pentru o eficienta maxima, precum si diverse alte accesorii, astfel incat, aceasta sa poata fi realizata simplu, rapid si in cel mai eficient mod.

Echipa Sanito.ro poate sa va asigure tot necesarul in ceea ce priveste produsele pentru curatenie si dezinfectare suprafete plus multe altele, acestia avand o experienta in domeniu de peste 15 ani. Totodata reprezinta unul dintre cele mai importante si puternice brand-uri din acest domeniu de la noi din tara, iar produsele comercializate sunt disponibile la un raport calitate/pret mai mult decat excelent.

Daca ne gandim la igiena personala, inevitabil trebuie sa ne gandim si la curatenia ce trebuie realizata frecvent in bai, precum si la dezinfectarea suprafetelor precum cea a vasului de toaleta si a colacului.

Avem nevoie deci, de diverse solutii si detergenti, iar pentru un plus de siguranta, si putem achizitiona si un capac toaleta inteligent.

Ce presupune un astfel de capac de toaleta? Pai este foarte simplu! Un astfel de capac vine dotat fie cu un senzor, fie cu un buton, dar si cu un mecanism prin care este rulata si derulata o folie igienica de unica folosinta, astfel incat, fiecare persoana care utilizeaza vasul de toaleta, sa se aseze mereu pe o suprafata curata si serila.

Desi discutam despre un produs, un capac toaleta care poate avea un pret ceva mai ridicat asa cum este normal comparativ cu un capac pentru toaleta clasic, avantajele oferite sunt extrem de importante, in special daca la mijloc este vorba despre un flux intens de persoane.

Un capac toaleta cu folie de unica folosinta este chiar recomandat, deoarece scade exterm de mult riscul aparitiei infectiilor urinare si chiar se vor face economii in ceea ce priveste folosirea produselor de curatare si dezinfectare, insa, bineinteles ca aceste operatiuni nu trebuie omise sub nici o forma.

Pe langa aceste capace de toaleta inteligente si extrem de utile, cu ajutorul celor de la Sanito.ro veti putea asigura tot necesarul din acest punct de vedere. La un click distanta aveti puse la dispozitie si produse din hartie de unica folosinta, sapunuri si dezinfectanti, cosuri de gunoi, dispensere si dozatoare, odorizante pentru camera, detergenti si dezinfectanti si lista poate continua.

Serviciile Sanitor.ro nu pot fi contestate, profesionalismul de care au dat dovada de-a lungul timpului fiind extrem de important, avand in vedere faptul ca la activ au o multime de comenzi plasate catre peste 2000 de firme multumite de serviciile si produsele lor. Varietatea tipurilor de produselor este una extrem de mare, precum si a brand-urilor, avand posiblitatea de a achizitiona produse apartinand de la producatori precum: Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab, SANO, Pronto si multe altele.

Alegeti serviciile Sanito.ro si astfel veti putea uita de orice grija in ceea ce priveste curatarea si dezinfectarea eficienta a spatiilor si suprafetelor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes