Felamo, magazinul tău online cu haine!

Bine ați revenit! Așa cum vă spuneam și în ultimul articol astăzi am revenit cu o postare nouă despre https://www.felamo.com/. Pentru cei care se află pentru prima oară aici trebuie să menționez că este vorba despre un magazin online cu mii de produse de îmbrăcăminte. Deoarece data trecută m-am referit doar la produsele pentru bărbați, azi vreau să povestim un pic despre cele pentru femei. La fel ca și în cazul ultimul articol v-am pregătit câteva ținute, care sper sincer o să vă placă.

Prima ținută la care m-am gândit, a fost și de această dată una sport. Mi-au plăcut foarte mult pantalonii, care crează senzația de comoditate. Mai apoi am ales bluza care mi-a plăcut datorită nuanței de muștar. Mereu mi-a dorit o astfel de bluză. În plus îmi place foarte mult ideea de a avea buzunare la bluză și nu la pantaloni. De foarte multe ori atunci când decid să caut pantaloni pentru femei îmi dau seama că modelele frumoase nu au bucunare. Ei bine cu o astfel de bluză am scăpat de problemă.

Următoarea ținută este una mai elegantă. M-am gândit, atunci când am ales-o, că ar merge perfect pentru o zi la facultate, când trebuie să prezinți un proiect. Sincer, eu aș încerca să văd cum arată și cu bluza lăsată deasupra pantalonilor și invers. De asemenea consider că la o astfel de ținută obligatoriu trebuie să avem o pereche de pantofi cu toc, acum modelul și culoarea rămâne la latitudinea voastră.

Cam acestea sunt ținutele la care eu m-am gândit de această dată. Desigur, dacă este să luăm toate produsele de pe Felamo ne vom da seama că putem crea mii de alte ținute. Tot ce avem de făcut este să alegem produsele care ne plac și apoi, după ce le primim, să ne distrăm combinându-le.

Mie prețurile mi se par destul de aceeasibile și de aceea eu aș lua mai multe modele de haine. În felul acesta aș avea în permanență noi combinații și în plus aș încerca și mai multe modele. Partea cea mai bună la toate acestea este că lucrăm online. Asta înseamnă că nu încălcăm nici o regulă și în plus ne bucurăm în continuare de orele de cumpărături.

Voi ce spuneți despre toate acestea?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes