Comenzi online de haine pentru bărbați

Salutare, scumpele mele cititoare! Astăzi vreau să vă povestesc din nou despre comenzile online și cât de ușor putem primi hainele mult visate. Site-ul despre care vreau să vă povestesc este Felamo, un site cu foarte multe produse. Pentru că noi, femeile, ne găsim mult mai ușor haine azi vreau să vorbim de hainele pentru bărbați.

Cei de la Felamo oferă o gamă foarte diversificată de haine pentru bărbați. Toate produsele disponibile sunt din colecții noi și la prețuri accesibile. Chiar și eu m-am gândit să cumpăr câteva bluze pentru tatăl meu.

Dacă v-am făcut curioși haideți să vă prezint două din ținutele la care m-am gândit eu. Toate hainele prezentate în poza de mai jos sunt disponibile pe Felamo, tot ce aveți de făcut este să căutați mărimile care vi se potrivesc cel mai bine.

Mi-a fost un pic greu să mă limitez doar la aceste două ținute, trebuie să vă mărturisesc că inițial voiam să vă prezint doar una. Mai apoi, în timp ce căutam poze pentru prima ținută nu am putut alege doar o pereche de pantoloni. Așa că am creat două ținute diferite. Dacă intrați și voi pe Felamo veți putea observa că au nenumărate perechi de pantaloni pentru barbati. Tocmai de aceea probabil și vouă vă va fi greu să alegeți doar o ținută.

Prima ținută mi-am dorit să fie o combinație de sport-casual. Tocmai de aceea am ales să adaug și o eșarfă pentru zilele mai răcoroase, dar și un smartwatch pentru că este mereu util. De asemenea, consider că gecile de piele se potrivesc de minune bărbaților, mai ales în anotimpuri precup primăvara și toamna. Consider că ele completează foarte multe ținute.

Cea de a doua ținută mi-am dorit să fie o combinație de elegant-casual. Eu, personal, sunt înnebunită după paltoane. Consider că acestea transformă total un bărbat și de aceea cred că ele sunt un must have. La această ținută am adăugat și o cămașă tocmai pentru a crea și mai mult senzația de eleganță. Cu toate acestea am ales un model mai „la modă”. În felul acesta la ținută se poate adăuga mai apoi și o cravată sau din contră se poate lăsa așa.

Voi ce părere aveți?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes