Să ne bucurăm de toamnă!

Toamna este anotimpul schimbării, dar și anotimpul meu preferat. Îmi place enorm de mult peisajul colorat creat de natura care își schimbă veșmântul. Încă de mică toamna a reprezentat anotimpul schimbărilor: prima zi de grădiniță, de școală, de liceu și mai apoi prima zi de facultate. Acum toamna mi-a adus din nou schimbări: trecerea în anul 2 de facultate, dar și aniversarea a 100 de ani de UBB. Tocmai de aceea m-am gândit că este cel mai bun moment pentru a face câteva schimbări și în casă.

100 ani ubb
100 ani UBB – Cluj-Napoca 2019

Când eram mică abia așteptam sfârșitul de săptămână pentru a schimba lenjeria și a scutura covoarele. Camera îmi dădea de fiecare dată senzația de nou, chiar și simpla schimbare a perdelelor îmi provoca acest sentiment plăcut. După ce am crescut nu am mai reușit să mă bucur de astfel de mici detalii, dar mi-am promis ca în fiecare an, toamna în special, să schimb ceva în casă. Nu prea conta ce, important era ca un obiect nou să își regăsească locul în decorul vechi. Bine, trebuie să recunosc, că de foarte puține ori trece o lună fără să cumpăr ceva nou, dar nu îmi pare rău. Tocmai de aceea astăzi vreau să vă prezint câteva produse care ne pot ajuta să ne bucurăm de toamnă.

Întâmpină toamna cu piese de mobilier pentru living de la Favi.ro

Mobilier living Favi.ro
Mobilier living Favi.ro

A trecut foarte mult timp de când mobilierul din living nu a mai fost schimbat. La început m-am lovit de lipsa banilor, iar mai apoi de găsirea unor modele care chiar să merite achiziționate. Având deja mobilă pentru living nu sunt presată de timp și tocmai de aceea îmi doresc să fac cea mai bună alegere.

Anul acesta lucrurile s-au schimbat un pic pentru că am descoperit Favi.ro. Nu, nu este un magazin online, este mai mult de atât: este un motor de căutare pentru mobilă. Mai exact produse de la zeci de magazine sunt expuse pe această platformă și așteaptă să fie descoperite. Doar gândiți-vă cât de mult timp economisiți căutând mobilă direct pe site-ul lor. În plus trebuie să vă recunosc că modelele îți atrag foarte rapid atenția.

Ce mobilă pentru living aș alege eu?

Mobila pentru living Favi.ro
Mobila pentru living Favi.ro

După ce am vizitat Favi.ro m-am îndrăgostit de mobilierul pentru living cu led-uri. Puteți vedea chiar în articol câteva exemple, mobilierul este unul care atrage atenția. În plus datorită jocului de lumini camera va căpăta de fiecare dată un nou aspect. Trebuie să vă mărturisesc că acest tip de mobilier mi se pare cel mai potrivit pentru toamnă, deoarece prezintă jocul de culori, dar și schimbările care apar în acest anotimp.

Dacă și voi sunteți în căutarea unui mobilier pentru living elegant atunci cel mai bine este să apelați la Favi.ro. Veți vedea că prețurile sunt atât de diversificate încât îmi este greu să cred că nu veți găsi ceva potrivit pentru bugetul pe care îl aveți la dispoziție. De asemenea vă recomand să citiți descrierile produselor deoarece așa puteți afla de ce spații dispuneți achiziționând piesa de mobilier.

Voi cum întâmpinați toamna?

Tags:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes