Pe Facebook lumea iti cunoaste afacerea mai repede!

Daca te gandesti sa intri in afaceri cu un magazin online, trebuie sa stii ca toata atentia este indreptata spre Facebook. Nu este deloc greu de imaginat de ce acesta platforma online de socializare atrage oameni din toate colturile lumii si din orice patura sociala. Desigur, cei care nu se pricep sa isi puna afacerea in evidenta ar face bine sa apeleze la o agentie de marketing online, deoarece specialistii lor vor sti sa iti ofere exact ceea ce ai nevoie. Adsem.ro este solutia pe care o recomand tot mai multor firme, mici si mari, deoarece ofera pachete atractive de servicii la preturi avantajoase.

De la campanii ppc la promovare facebook, Adsem se pliaza pe nevoile fiecarui client pentru a obtine cele mai bune rezultate. Promovarea Facebook Ads a unei pagini de Facebook sau magazin online va ofera posibilitatea a targeta produsele si serviciile targetat in functie de sex, interese, zone si altele. Fie ca vorbim de aprecierea paginii companiei, post engagement, click-uri catre site, targetare pe conversii sau reclame dinamice, este important sa obtineti un cost cat mai mic pe conversii, insa sa nu compromiteti vanzarile. Adsem implementeaza campanii complexe care au ca scop o crestere a vanzarilor cu un cost de conversie de sub 10% din valoarea cosului mediu. Publicitatea Facebook realizata de o agentie este mai eficienta decat daca va veti crea singuri campanii. 

Daca iti doresti sa te promovezi pe Facebook Ads, cu siguranta ai nevoie de o agentie PPC care are toate cunostintele necesare pentru ca fiecare campanie de promovare de servicii sau produse pe care le comercializezi sa ajunga la publicul tinta. Baza unei campanii reusite o reprezinta targetarea foarte precisa a audientei pe Facebook. In momentul de fata Facebook permite o targetare extrem de precisa printr-o segmentare complexa. In cadrul targetarii se pleaca de la aspecte generale, precum cele geografice (tara, oras sau cartier), demografice (varsta, sex sau stare civila) si pana la cele de natura comportamentala (preferinte, interese, hobby-uri, grupuri si comunitati de care apartin consumatorii). 

Adsem stie cum sa obtina rezultatele dorite cu campaniile sale de promovare pe Facebook si nu numai!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes