Comanda ladite fructe sa nu ti se strice marfa gramada pe tarabe!

Ambalajul accelereaza procesul vanzarii. Spun acest lucru cu toata convingerea, fiindca ambalajul are si rol protector. Am vazut acest lucru vara, la ciresele sau capsunile expuse diferit in piete.

Unele erau asezate gramada direct pe tarabe si din ele curgea deja sucul. Fiind coapte s-au presat si cele de la baza au fost sacrificate.

Nu acelasi lucru se poate spune de ciresele asezate frumos in ladite, iar laditele stivuite. Capacitatea laditelor a fost testate inainte de a se trece la procesul de fabricatie astfel incat niciun fruct pus in ele sa nu aiba de suferit. In mod garantat, fructele sanatoase puse in aceste ambalaje de calitate, asa raman pana la destinatie.

Comanda ladite fructe ca marfa perisabila sa se pastreze perfect!

Laditele din plastic, marca schoellerallibert reprezinta o investitie cu bataie lunga. An de an vei avea in ce sa iti pui recolta si vei sta fara grija.

De fapt, laditele pentru fructe merg foarte bine si pentru recoltarea si pastrarea legumelor in ele. Aceste ambalaje servesc si la pastrare si transportul acestor produse, dar si la recoltare. Este foarte usor sa iei ladita goala, care cantareste putin si sa o duci din loc in loc pana se umple, apoi sa o prinzi de manerele care faciliteaza transportul si sa o asezi in stive, peste celelalte.

Munca poate fi impartita judicios de la inceput, sa nu se mai faca sortarea anevoios. Despre ce este vorba? In cazul legumelor: primul muncitor culege fructele perfecte, in timp ce al doilea pe cele crapate, cu pete, ca marfa de calitatea I sa nu se amestece cu cea de calitatea a II-a. Merele culese cu mana in galeti din plastic comandate din acelasi magazin se dau jos din pom si sunt puse cu atentie in ladite, in timp ce fructele care cad se pun separat.

Amestecarea celor bune cu legumele sau fructele batute, cu mici defectiuni inseamna neglijenta.

Trebuie sa stii ca Schoellerallibert.com iti poate pune la dispozitie toate tipurile de ambalaje din plastic de care ai nevoie. Ai o livada pe care o ingrijesti si este pe rod? Profita din plin de ea si dezvolta-te!

Infiinteaza si o fabricuta de prelucrare a fructelor, sa nu mai depinzi de altii la prelucrarea acestora, ci sa faci parteneriate cu supermarketurile, cu scolile, cu gradinitele cu program prelungit, cu spitalele si unitatile de cazare.

De pilda poti face suc de mere pe care sa il livrezi in containere sau in ambalaje create de Schoellerallibert.com pentru afacerea ta.

Toata lumea vrea un suc bun de mere la micul dejun, dar si peste zi.

Este o bautura sanatoasa si buna la gust si nu face rau nimanui.

La hotelurile care se respecta, am vazut-o pusa direct in containere prevazute cu robinet. Doritorii se duceau cu paharele si le umpleau cu maxima incantare.

In prezent, un parteneriat cu fabricantul de ambalaje prezentat mai sus inseamna posibilitatea transportarii marfurilor oriunde in tare in conditii de maxima securitate, indiferent de starea acestora: solida, lichida, semilichida. Acest producator de ambalaje cu experienta isi da toata silinta ca firmele care au nevoie de ambalaje sa gaseasca tot ce le trebuie printre cele 1000 de produse aflate in stocul magazinului.

In caz contrar, produce la comanda ambalajul dorit pentru marfa care trebuie manipulata, oricat ar fi de pretentioasa. Sa nu uitam ca Schoellerallibert.com a pus la punct ambalaje pentru produse extrem de periculoase si stim cat de greu este acest lucru.

Datorita lor substante chimice daunatoare omului, dar indispensabile anumitor procese chimice circula prin tara, sa ajunga acolo unde este nevoie de ele si nimeni nu are de suferit.

Cine ar fi crezut ca se va putea transporta oua lichide, suc de mere sau de struguri, bucati uriase de unt?

Cine s-a gandit la mobilitatea containerelor care pot fi umplute cu sute de litri de apa, detergent lichid, ulei?

Schoellerallibert.com a introdus pe piata din Romania containerele pe roti sau pe sine, cuvele din plastic pentru orice industrie, containerele cu unul dintre pereti retractabil.

Personalizarea ambalajelor este o metoda de responsabilizare a producatorilor fata de calitatea produselor lor si de incurajare a concurentei loiale.

Evident ca toate acestea au insemnat investitii, cercetare temeinica, un sistem de proiectare bine pus la punct.

Comandati ambalaje de pe site-ul magazinului prezentat mai sus, sa va pastrati produsele mai bine si sa le vindeti mai usor!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes