O deratizare completa, fara greseala

Imaginati-va ca ati vazut doi-trei soricei iuti ca fulgerul intr-o camera curata, in care va pastrati lucrurile bune, in casa de la tara! Va interesati, ascultati sfaturi din stanga si din dreapta si puneti exact acolo unde i-ati vazut alergand si ati gasit negreala caracteristica trecerii lor ori o cursa de soareci, ori lipici pentru soareci sau grau otravit.

Sa nu credeti ca ati rezolvat problema, fiindca ei sunt multi si vii si din curiozitate exploreaza intreaga locuinta: camarile pline cu tentatii, dormitoarele, bucataria, apoi se muta in pivnita, in magaziile de afara si in hambar. Soarecii sunt prea iuti si mobili sa poata fi tinuti intr-un loc.

Din moment ce ati vazut unul inseamna ca trebuie sa solicitati servicii complete de curatire a locuintei cu tot ceea ce apartine de ea la interior si la exterior la o firma de deratizare Bucuresti.

Nu putem imparti spatiul cu soarecii din motive serioase. Iata lista acestora:

-reprezinta un pericol prin microbii pe care ii imprastie pe oriunde trec. Soarecii, prin teritoriul pe care il parcurg si lucrurile pe care le ating, fara ca noi sa stim si sa ne luam masuri de precautie, pot genera imbolnaviri grave, unele mortale in cazul unor persoane hipersensibile, cu imunitate scazuta.

-deranjeaza prin zgomotele pe care le fac si prin miros. Departe de a fi un animalut discret, soricelul chitaie, rontaie, cand esti mai obosit si iti doresti sa dormi. Tot el face si mizerie in casa ta. In urma lui gasesti rosatura de soarece urat mirositoare, fecale si miros puternic de urina.

-produce pagube insemnate. In hambar poate injumatati cantitatea de cereale, prin casa roade cearceafuri, fete de perna, prosoape, imbracaminte. Cand roade si firele care asigura alimentarea electrocasnicelor cu energie electrica si nu suntem pe faza, sa observam la timp, se pot produce incendii si pagubele vor fi uriase.

-se inmultesc necontrolat, daca nu se actioneaza rapid si invadeaza patul, ne putem trezi cu muscaturi de obraji. Au fost cazuri in care bebelusii crescuti in locuinte insalubre au fost internati cu astfel de plagi.

Toata acesta harababura din casa este inlaturata profesionist de catre cei de la firma ce ofera servicii complete de deratizare, dezinfectie si dezinsectie, firma prezentata mai sus. Telefonic sau prin formularul de contact online pus la dispozitia celor care au nevoie de astfel de interventii se pot solicita deratizari de urgenta, care se efectueaza in aceeasi zi.

Expertii in deratizare de la firma prezentata mai sus au un program lung de munca: de luni pana vineri in intervalul 8-20, iar sambata de la 8 la 16.

Ei vin pregatiti cu tot ce au nevoie si actioneaza rapid, astfel ca nu va dau programul peste cap, in plus detin secrete de deratizare completa.

Fiind persoane care lupta cu succes de multi ani impotriva soarecilor, stiu unde se ascund acestia si stiu cum sa ii alunge din toata casa.

Tarifele sunt oneste raportate la binele facut, fiindca o deratizare completa ne reda linistea si increderea in casa pe care o iubim atat de mult. Deratizati-va complet si profesionist casa, fiindca improvizatiile sunt urmate de recidiva!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes