Cum să supraviețuiești în facultate!

Să fii student este la fel cu a fi unul dintre personajele principale în seria Urzeala Tronurilor a lui George R.R. Martin. Niciodată nu stii ce îţi aduce ziua de mâine, cine urmează să se lase de facultate, cine este următorul student care va ceda nervos. Poate că vei fi chiar tu.

Dacă eşti student în Cluj-Napoca cu atât e mai palpitant pentru că niciodată nu ştii când vor creşte din nou chiriile. Stresul este prezent pe majoritatea feţelor studenţilor. Nici nu începe bine semestrul că deja te gândeşti la examenele ce urmează să vină peste câteva luni. Deasupra facultăţii pluteşte în permanenţă un nor plin de sentimente negative şi în orice clipă stă să plouă cu depresie peste tine. Întrebarea este: ce poţi face ca să te aperi de toate astea? Răspunsul l-am găsit în cărţi. Cărţile sunt remediul meu pentru orice fel de zi aş avea. Ele mă ajută să mă relaxez şi să mă desprind de realitate, purtându-mă prin lumi diverse şi făcându-ma să trăiesc vieţi diferite în fiecare carte.

Călătoresc foarte des cu trenul şi niciodată nu îmi lipseşte din bagaj o carte. Îmi ţine companie pe parcursul celor cinci ore pe care trebuie să le parcurg pentru a ajunge acasă sau de acasă la facultate. Liniştea din tren (bine, poate nu mereu e linişte, dar eu fac parte din categoria oamenilor norocoşi care în marea majoritare a timpului au parte de linişte în tren), peisajul schimbător şi mişcarea constantă îmi creează atmosfera perfectă pentru a mă putea bucura de o carte bună.

Fiind studentă bugetul meu se îndreptă în mare parte spre facultate şi spre traiul în Cluj de aceea sunt foarte atentă la site-urile de pe care decid să îmi comand cărţi. Întotdeauna urmăresc ca preţurile să fie accesibile, iar cărţile cât mai diversificate. De regulă, cărţile pe care le citesc sunt carti beletristica.

De curând am descoperit Carti-beletristica.ro şi nu cred că mai vreau să îmi comand cărţi din altă parte. Mereu am găsit ce mi-am dorit la ei în magazin şi niciodată nu m-au dezamăgit. Preţurile sunt perfecte pentru un student, au cărţi din fiecare categorie, iar editurile sunt multiple. Ce apreciez cel mai mult la cei de la Carti-Beletristica.ro este că nu promovează doar autorii bine cunoscuţi şi cărţile acestora, ci şi pe cei mai puţin cunoscuţi, iar aşa am avut şansa să descopăr cărţi noi şi interesante ale unor autori despre care nu ştiam nimic până acum. Aşa că vreau să le mulţumesc celor de la acest site pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o şi sa vă îndemn şi pe voi să comandaţi cu încredere de pe site-ul lor.

Acest articol este un guest-post realizat de Bianca Maria! 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes