De ce sa apelati la extensiile din par natural de la Zen?

Daca dintotdeauna ai visat la un par lung, plin de volum care sa se apropie de perfectiune acum acest lucru este posibil cu ajutorul acestor extensii din par natural de la Zen.  Daca nu v-ati gandit pana acum la aceasta optiune deoarece va temeati de posibilele reactii adverse este momentul sa aflati ca nu va expuneti niciunui risc daca le folositi.

Ingrijiti extensiile ca si cand ar fi parul natural, spalati-le, vopsiti-le si coafati-le dupa bunul plac. Specialistii recomanda sa va uscati bine parul inainte de culcare, de preferat in mod natural pentru a evita încurcarea firelor de par pe durata noptii. Daca parul se incalceste apoi se poate deteriora si rupe foarte usor, de aceea este indicat sa ilingrijiti corect.  

Este timpul sa investiti in produse de calitate, deoarece chiar daca pare greu de crezut in acest fel economiti timp si bani. Ganditi-va ca daca va achiitionati extensii slabe calitativ la preturi modice, in scurt timp va trebui sa cumparati altele pentru ca se vor deteriora rapid si in plus, parul tot nu va arata asa cum va doriti. Extensiile Zen isi mentin un aspect placut pentru o lunga perioada de timp si va redau increderea in sine. Acum veti arata exact asa cum ati visat dintotdeauna dat fiind faptul ca aceste extensii clip on sunt absolut minunate. Evitati folosirea extensiilor cu silicon deoarece acesta impiedica parul sa se foloseasca de substantele nutritive si astfel pot aparea anumite goluri inestetice.

Lungimea cea mai mare a extensiilor de par naturale se situeaza undeva intre 67-77 cm, pentru ca orice dimensiune mai mare de atat cauzeaza o mare presiune asupra scalpului. Iata si cativa indicatori care va ajta sa alegeti corect: pentru femeile cu inaltimea de 1,60 m, lungimea optima este de 55 cm, iar pentru cele cu un par mai scurt de 8 cm, este imposibil de aplicat extensii.

Nu va speriati ca nu le puteti colora, pentru ca nu este deloc adevarat. Le puteti vopsi si coafa cum va doriti si puteti alege dintr-o diversitate de tipuri, extensii permanente sau cu clipsuri. Daca optati pentru cele permanente dat fiind faptul ca sunt aplicate foarte aproape de scalp, va ofera un plus atunci cand vreti sa prindeti parul in doua codite sau in coc pentru ca nu se va observa locul de aplicare.

Extensiile ofera parului volum, suplete si o textura fina, indiferent de lungimea pe care o alegeti. Acum puteti profita de acest avantaj suprem, si-anume puteti avea un par lung si matasos intr-un timp foarte scurt.Datorita faptului ca parul provine de la donatori si nu a fost tratat chimic extensiile sunt deosebit de apreciate pe scara larga si rezista foarte bine in timp.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes