Tudorestates.ro, ghidul de alegere a locuintei potrivite

Tudorestates.ro este un model de site de imobiliare atat pentru clienti, cat si pentru concurenta fiindca onestitatea informatiilor prezentate se dovedeste incontestabila.

Platforma functioneaza in primul rand ca un ghid pentru cei dezorientati care isi doresc o locuinta, dar nu stiu care trebuie sa fie criteriile de alegere a acesteia. Este normal ca tanarul care vine in Bucuresti sa studieze sau sa lucreze si se desprinde de parinti sa nu stie ce sa urmareasca pentru a inchiria sau cumpara o locuinta care sa ofere grad maxim de confort, la cel mai mic pret, daca se poate.

Multi oameni sunt nevoiti sa se mute repede-repede si atunci nu mai au timp sa caute si sa gaseasca apartamentul de vis. Pe site-ul amintit insa clientul este initiat sa aleaga corect locuinta si are la dispozitie numeroase oferte disponibile din moment ce anunturile nu s-au sters de pe site si corespund realitatii 100% fiindca sunt verificate la sange inainte de postare.

Orice persoana care isi doreste o casa, trebuie sa verifica daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

-se situeaza intr-o zona linistita si este pazita sau la intrarea in imobil exista interfon. Pentru securitatea ta si a membrilor familiei este bine sa stii ca nu intra oricine in vila sau in bloc.

-din zona respectiva se poate ajunge relativ repede in toate punctele din oras si casa se afla aproape de statiile mijloacelor de transport in comun.

-in vecinatate sa se afle scoli, banci, farmacii, piata si magazine, dar si restaurante, cofetarii sau un parc.

-sa existe conexiune la internet, televiziune prin cablu, climatizare care sa functioneze normal.

-numarul camerelor sa fie suficient, bucataria sa fie dotata cu tot ce trebuie si in cazul inchirierii este preferabil ca apartamentul sa fie mobilat

-pretul sa fie accesibil resurselor familiei.

Todorestates.ro este un model si pentru concurenta prin urmatoarele aspecte ale activitatii sale:

-varietatea si numarul mare al anunturilor valide care se gasesc pe site in orice moment. Omul isi poate alege o casa sau o vila, sa cumpere sau sa inchirieze, in zona dorita de el din diferite motive. 

-poze care oglidesc realitatea. Nimic nu este trucat, ochii vigilenti ai administratorilor urmaresc totul cu atentie.

-existenta unui filtru de cautare care sa faciliteze gasirea unei locuinte. Din filtru se alege zona, pretul casei, tipul de imobil, numarul de camere si locuri de parcare.

Pe Tudorestates.ro am gasit locuinte de vis si tot de acolo am invatat cum sa aleg casa ideala luand in calcul si educatia si nevoile copiilor de joaca si de agrement.

In plus, site-ul respectiv ne invata ca se impune sa investim in casa, fiindca aici este oaza de liniste in care ne repliem dupa stresul si extenuarea cotidiene.

La fel de importante sunt amplasamentul casei, numarul de etaje, aspectul ei. Blocurile cenusii si insalubre deprima, situarea apartamentului la etajul zece nu este de dorit, fiindca lifturile nu sunt mereu functionale, dupa cum nu vom alege un bloc cu lift antic, care se defecteaza sa nu ne punem in pericol pe noi si pe cei dragi.

Imobilele cu bulina rosie ar trebui evacuate in acest moment, de aceea oamenii trebuie educati in vederea selectarii unor case trainice, cu grad zero de pericol.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes