La concertele sale, Delia transforma viata intr-o poveste

Vocea calda a Deliei vindeca sufletele ranite, sterge lacrimile de pe obraz si alunga pesimismul. Cu prezenta-i scenica de imparateasa, cu cantecele pline de mesaje constructive pentru ascultatorii sai, artista pledeaza pentru bucuria de a trai.

O veselie contagioasa raspandeste Delia in jurul ei, de aceea conceretele sale au loc cu casa inchisa si spectatorii sunt interesati mai mult sa se afle acolo, decat de pret concert Delia.

Cum sa nu dai oricat, sa asisti la transformarea vietii intr-o poveste?

E fascinant modul in care Delia ne invata sa facem un basm din fiecare clipa de iubire:”Tu esti Verde Imparat/M-ai facut imparateasa/pe-ntragul tau palat/Si la nunta ne-au cantat/Mii de roiuri de albine/Si ne-au cununat un brad.”

Artista ne prezinta cu aceeasi sinceritate clipele de fericire unica din viata sa, dar si  pe cele de nostalgie.

Ea canta divin din flaut, se misca asemenea unei regine si are costume de sultana.

Delia este o minune care tine sala cu sufletul la gura, reusind sa o vrajeasca. Ochii mari par doua porti deschise catre rai, in timp ce parul se revarsa in cascade pe umeri.

O zeita a frumusetii este artista, iar interpretarea perfecta se datoreaza orelor de canto pe care le-a luat cu regularitate din copilarie.

In loc sa se joace cu papusile, ea cocheta cu flautul, cu pianul si cu notele muzicale. Cand chemam un artist la un concert, nunta, aniversare sau botez, la asta ar trebui sa ne gandim.

In spatele a ceea ce vedem astazi se afla multa truda si multa sudoare.

Organizarea unui concert cu Delia este un lucru responsabil, dar aduce si multe avantaje. Iata cateva dintre ele:

-fanii Deliei, care nu sunt deloc putini, vor fi recunoscatori celui care a adus-o pe cantareata aproape de ei

-toate biletele se vor vinde si automat toata lumea va avea de castigat. Delia este un artist care vinde mii de locuri si se pot organiza fara grija concerte in sali gigantice, iar cand este cald chiar si pe stadioane.

-exista posibilitatea organizarii constante a unor spectacole cu Delia, fiindca artista stie sa se reinventeze si sa faca din aparitiile ei momente de adevarata sarbatoare.

Repertoriul personal al solistei numara multe cantece, unele dintre ele fiind personale. Viziunea versurilor este la moda aducand in prim-plan aspect din viata cotidiana care sunt metaforizate placut.

Caracterul ludic al muzicii sale, prezenta scenica placuta nu lasa loc plictiselii nici macar o secunda.

Delia are fani atat in randul adolescentilor, cat si printre oamenii maturi sau iubitorii de muzica trecuti de a doua tinerete.

Ea reuseste sa adune in jurul ei mii de fani de diferite varste si milioane de spectatori. In ciuda succesului urias, ea a ramas o peroana modesta si generoasa.

Mi-ar placea sa o vad pe Delia in turnee prin tara, atat prin orasele mari, cat si prin cele mici. Toti oamenii merita sa aiba acces la frumos, iar ea este o artista frumoasa care se prezinta la superlativ pe scena.

Particip cu placere la toate concertele Deliei si nu ma satur sa o ascult.

Consider ca este o adevarata incantare sa fii abonat la concertele ei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes