In cautarea parchetului perfect

De curând am luat decizia de a-mi renova livingul şi de a trece de la un stil vechi la unul mai modern şi mai elegant. Aveam nevoie de schimbarea aceasta aşa că am început să cotrobăi internetul în căutare de idei. Deja aveam în minte o imagine a ceea ce voiam să fac, dar aveam nevoie de inspiraţie. Folderul meu intitulat „camera perfectă” avea un număr consistent de poze cu diferite livinguri, dar parcă nu era suficient.

După ce am reuşit să îmi formez o imagine clară despre cum vreau să arate livingul am început să caut mobilă care să se potrivească cât mai bine cu această imagine, dar lucrurile măreţe încep de jos. Zile întregi am stat plictisită în faţa laptopului căutând nunţa perfectă pentru un parchet perfect, dar care să aibe şi desene interesante ale texturilor. Aveam nevoie de ceva care să ofere stil livingului meu. Nu voiam o nuanţă închisă pentru că atunci camera ar fi părut mai mică.

Eram in cautarea ceva mai creativ, mai potrivit imaginatiei mele bogate şi care să dea un aspect vizual plăcut camerei. Nu îmi pierdusem speranţa că voi găsi acel ceva după care mă uit aşa că am continuat munca de căutare şi atunci am dat de site-ul celor de la Osbtego.ro.

M-am uitat prin cele două tipuri de parchet pe care le au de oferit şi atunci am găsit nuanţa mult căutată, la Stejar Fresco Snow. Un gri perfect pentru o viitoare cameră perfectă şi cu desene ale texturilor impresionante! Gri reprezintă imaginaţia creativă şi necesitatea de a dezvolta această abilitate, iar eu mă simţeam extrem de creativă. Nuanţa avea să se potrivească de minune cu câteva piese de decor albastre şi un mobilier într-o nuanţă maro. Acum pot să spun cu mână pe inimă că sunt pe deplin satisfăcută şi că pot începe să dau telefoane şi comenzi de mobilă şi parchet, uitându-mă în fiecare zi cum livingul meu prinde viaţă şi se apropie tot mai repede de imaginea pe care am construit-o.

Le mulţumesc celor de la Osbtego.ro pentru că mi-au făcut camera să devină realitate!

Acest articol este un guest-post realizat de Bianca Maria! ❤😍💖

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes