Să aflăm împreună mai multe despre Ripple

Bine ați revenit pe blogul meu! Astăzi vreau să redeschidem subiectul criptomonedelor. Pentru cei care nu știu, am mai făcut articole despre acest monezi virtuale pentru că sincer mă pasionează foarte mult. Eu consider că ele vor avea un viitor foarte bun și că sigur vor fi din ce în ce mai căutate. 

Articolul de astăzi este despre cea de a treia criptomonedă din lume, cunoscută și sub numele de Ripple sau XRP. Această criptomonedă a avut o evoluție foarte frumoasă și este la mare căutare tocmai pentru că ea costă atât de puțin. Sunt sigură că orice persoană de pe lumea asta poate cumpăra cel puțin o Ripple.

Cum poți avea cursul Ripple sau prețul la care poți achiziționa această monedă?

Așa cum deja am menționat mai sus, la cursul valutar de astăzi, orice persoană poate cumpăra cel puțin un XRP. Totuși cum puteți afla 
pret ripple? Simplu accesând link-ul din acest articol sau pur și simplu căutând pe google criptomonitor.ro.

De ce acest site și nu altul? Pentru că aici am văzut că actualizează în timp real prețul criptomonedelor. Deci putem afla la orice oră cum merge cursul și care este scăderea sau creșterea pe care o au criptomonedele. De exemplu, la ora asta, ripple are o scădere de 12,85% lucru care pe mine m-ar face să investesc o sumă mică de bani.

Totuși pentru că articolul de astăzi nu este despre cum mi-aș investi eu banii hai să vă mai povestesc puțin despre site-ul de mai sus. Mie mi se pare atrctiv pentru că nu rămâne doar în latura asta a schimburilor de criptomonede ci merge mai departe promovând știri reale și interesante despre acestea. În felul ăsta putem vedea și ce efect au aceste monezi virtuale asupra vieții reale.

Ce putem afla nou despre Ripple

Bine, adevărul este că o să vă povestesc ce am aflat eu nou despre Ripple citind o parte din articolele postate pe criptomonitor.ro. Pentru a putea afla toate detaliile și multe alte informații vă recomand să mergeți direct pe site. De exemplu cele mai noi informații despre această criptomonedă ne prezintă faptul că Grupul CIMB urmează să facă un parteneriat de succes cu cei de la XRP. Asta înseamnă o puternică extindere pentru criptomonedă, mai ales că vorbim despre ”al cincilea cel mai mare grup bancar din Asociația Națiunilor din Asia de Sud-Est”.

În plus trebuie să vă menționez că este prima oară când aud că o instituție destul de importantă alege să facă operațiuni cu criptomonede, până acum eram de părere că acestea sunt doar pentru cei care vor să scoată câțiva lei online. Totuși veștile mă bucură, pentru că asta înseamnă că și criptomonedele vor avea un viitor deschis, că în următorii ani probabil vor deveni și mai cunoscute și de ce nu poate și noi vom putea plăti diverse servicii cu ajutorul lor. 

Dacă vreți să aflați mai multe despre Ripple vă invit să citiți și „CE ESTE RIPPLE (XRP)  | GHID COMPLET”, acest este doar unul din gidurile care se regăsesc pe site-ul mai sus menționat. Mi s-a părut cel mai atractiv pentru că prezintă toate informațiile pe care o posibilă persoană pasionată de criptomonede le-ar căuta. De asemenea pe site-ul de mai sus sunt ghiduri complete pentru toate criptomonezile.

Voi ce părere aveți? Au criptomonedele un viitor? Dar Ripple?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes