Fabrica-de-firme iti sta la dispozitie, intreprinzatorule

Ai bani, ai idei, ai si un spatiu disponibil pe care il poti transforma in sediul afacerii tale, dar ti-e teama sa alergi pentru infiintarea unei firme. Ai auzit multe vorbindu-se pe acesta tema: de nenumaratele drumuri si statul la cozi, de dosare incomplete si de amanari, de plimbari intre institutii fara succes. Unii s-au dus sa isi deschida firme si s-au imbolnavit de nervi. Au cazut in depresie vazand ca nu mai reusesc sa se vada cu actele necesare inceperii afacerii lor.

Iti dau o veste minunata, acum, in prag de sarbatori, sa poti sa te duci la toate targurile de Craciun si sa faci vanzare: Fabrica-de-firme.ro iti sta la dispozitie si dupa ce ii pui la dispozitie acte necesare infiintare firma SRL si semnezi contractual de prestari servicii cu unul dintre profesionistii de acolo, vei primi acasa actul care consfinteste faptul ca ai o firma inregistrata, sa lucrezi 100% legal pentru firma ta! Nu te ingrijora ca nu stii ce acte iti trebuie! Tot ei sunt cei care te informeaza si in cazul in care doresti infiintare PFA, iti dau explicatii complete despre acte si costuri infiintare PFA De pe site-ul lor bine structurat afli avantajele infiintarii unui SRL sau PFA, oportunitati, componenta dosare complete. Cea mai pretioasa informatie se refera la faptul ca profesionistii de la firma amintita mai sus fac totul in numele tau si nu ai nevoie sa pleci de-acasa nici sa iti inmaneze actul de infiintare. Gandindu-se la criza de timp a clientilor, totul se rezolva de la distanta, rapid.

In cazul in care vinzi produse originale, gandite 100% de tine si nu vrei sa fie comercializate si de altii, fa toate demersurile pentru inregistrare marca OSIM Tot ei mediaza inregistrare brevet, comercializare brevet si marci.

Gandeste-te numai la organizarea procesului productiv sau la vanzare si lasa totul pe seama profesionistilor de la Fabrica-de-firme.ro!
E vremea vanzarilor de top fiindca sarbatorile de iarna inseamna daruri si mese festive fara numar. Profitati din plin de oportunitatile puse la dispozitia voastra de catre firma care fabrica SRL-uri, PFA-uri si alte firme, se ocupa cu obtinerea exclusivitatii asupra unor marci si cu mutarea sediului unei firme dintr-o localitate in alta sau dintr-un judet in altul!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes