Anvelope de calitate pentru cele mai sigure drumuri.

Anul acesta sezonul rece a avut un start ceva mai rapid fata de cum s-a intamplat in anii precedenti, fiind necesara inlocuirea anvelopelor inca de la inceputul lunii noiembrie, chiar si mai devreme in anumite zone din tara. De aceea foarte multi soferi au fost luati pe nepregatite iar unora le lipseau cu desavarsire avelopele de iarna, printre acestia aflandu-ma si eu.

Astfel a trebuie sa caut urgent un set de anvelope noi pentru a-mi putea echipamasina corespunzator. Multi prieteni de-ai mei care au fost in aceeasisituatuie au ales sa achizitioneze anvelope second hand, insa dupa parerea meaacest lucru nu este deloc ok, in special cand este vorba de anvelope de iarna,cand gheata si zapada ce acopera carosabilul pot creea mari probleme, pericolulfiind mare. Anvelopele second hand sunt vandute la preturi destul de mari,bineinteles in functie de uzura, vechime si asa mai departe dar tot nu serenteaza, deoarece in timp anvelopele isi pierd proprietatile si de aceea,eficienta lor pe gheata si zapada este mult mai mica.

Personal am optat pentru un set de anvelope all season astfel incat sa le pot utiliza si pe timpul sezonului cald. Anvelo-One.ro este magazinul de unde am achizitionat noul set de anvelope. Este un magazin dedicat vanzarii de anvelope noi si de calitate, acestea fiind aduse direct de la producator, cu garantie de pana la 36 de luni si asa mai departe.

Aici am gasit o gama foarte variata de anvelope, zeci de brand-uri la preturi foarte accesibile. Eu am ales sa imi achizitionez un set de anvelope Continental, deoarece utilizez aceasta marca de foarte multi ani si niciodata nu m-au dezamagit. De asemenea, pe langa anvelopele de la Continental, pe site-ul celor de la Anvelo-One.ro, veti gasi si brand-uri precum: Michelin, Dunlop, Hankook, Fulda, Pirelli, Tigar, Semperit si multe altele, de la cele mai accesibile pana la cele mai scumpe.

Sunt foarte multumit de achizitia facuta dar mai ales de pretul setului comandat si un mare plus al celor de la Anvelo-One.ro este faptul ca la cumpararea a cel putin 4 anvelope, adica un set, transportul este gratuit.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes