Spuma fortei de munca din Asia este adusa in Romania la comanda

Succcesul unei firme sau companii depinde de resurse, de management, dar in mod special de forta de munca. Muncitorii sfintesc locul si cu mainile sau priceperea lor (acum multi lucreaza cu masinile) contribuie decisiv la succesul angajatorului. In strainatate, romanii sunt preferati datorita poftei lor de munca iesite din comun, iar in tara noastra, in prezent, lipsa fortei de munca se resimte dureros. Din pacate raman fructe gustoase si sanatoase neculese in livezi si se inchid fabrici. Chiar si teren arabil, manos se umple de buruieni.
Orice angajator isi doreste spuma fortei de munca, elitele tehnicienilor si inginerilor. Ce faci cand descoperi ca romanii au plecat din tara?

Apelezi la cea mai buna firma de recrutare strainatate si pentru tine se va aduce la comanda spuma fortei de munca din Asia.

Nu trebuie sa te indoiesti de asta, fiindca in prezent Jordanriver.eu aduce forta de munca in Romania pentru hoteluri si pensiuni, restaurante, croitorii, fabrici de sticlarie, fabrici de globulete, puncte de impachetat si manipulat cadouri, ferme si firme de constructii, iar toti angajatorii sunt foarte multumiti.
Forta de munca straina a patruns peste tot: in industria alimentara, in familii, ca bone, bucatarese si menajere, in domeniul it.

Nu se strecoara absolut niciun muncitor cu probleme in forta de munca triata atent fiindca se aplica multe filtre, iar autoritatile din tarile de provenienta dau o mana de ajutor firmelor de recrutare, semnaland eventualele pericole legate de indivizii cu antecedente penale.
Cazierul este curat, abilitatea profesionala pusa la incercare, deci nu intra in Romania muncitori lenesi si potentiali infractori!

Singurul inconvenient il reprezinta perioada lunga de asteptare. Trec cam 2-3 luni pana la aducerea muncitorilor straini in tara, dar se merita: vor veni cei mai buni dintre cei mai buni. O buna parte a intarzierii este cauzata de alegerea cu atentie a viitorilor salariati si intocmirea actelor de intrare legala in tara si a documentelor care permit angajarea legala la noi in tara. Intarzierea este in mod cert in favoarea angajatorului care este sigur ca va avea muncitori harnici si cinstiti si care nu trebuie sa se ocupe si de actele de care am vorbit mai sus.
Firma Jordanriver ofera consiliere angajatorului si actioneaza ca acesta sa aiba la dispozitie cea mai buna forta de munca sa isi desfasoare activitatea cu succes.

Tor ce are de facut un manager care are nevoie de muncitori este sa intre pe site-ul firmei prezentate mai sus si sa completeze formularul de contact, prin definirea nevoii de forta de munca pe care o are.
Dupa ce se pun toate detaliile la punct se trece la selectarea personalului ce urmeaza a fi angajat. Legat de alegerea muncitorilor, angajatorul are urmatoarele posibilitati:

-merge pe mana firmei Jordanriver.eu si nu se implica deloc. Nu face acest lucru din nepasare, ci din lipsa de timp.
-se deplaseaza in strainatate si se ocupa direct de selectarea muncitorilor
-participa la testarea viitorilor muncitori online, fiindca nu are timp sa se deplaseze la fata locului.

Nu pot sa nu apreciez demersul laudabil al firmei de recrutare strainatate care ajuta tara noastra sa se dezvolte!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes