Un restaurant de incredere are certificare ISO

Ma bucur ca in prezent, oamenii ies din ce in ce mai des la restaurant! Totul merge spre bine. Daca in trecut ieseau la restaurant numai cei foarte bogati, in prezent familiile ies la restaurant sau comanda mancare acasa, de cate ori nu au timp si conditii sa gateasca acasa.

Nu imi place sa gatesc, imi place in schimb sa mananc ceea ce pregatesc cu multa truda si dragoste altii. Asa mi-a venit ideea deschiderii unui restaurant in oras, conceput si ca furnizor de mancare la petreceri si la evenimente, chiar si la parastasuri.

O vreme nu m-a preocupat asigurarea calitatii produselor, securitatea ocupationala si securitatea mediului. Am vazut multi oameni intrand in restaurant si cautand cu privirea pe pereti ceva.

Dupa ospat, au scris cateva cuvinte de multumire in cartea de onoare a restaurantului, iar un client curajos, mi-a scris:”Serviciile sunt la superlativ, personalul, in frunte cu bucatarul la fel, dar nu inteleg un lucru. De ce nu afisati la vedere certificareiso.ro? Stiti ca in strainatate aceste documente ale calitatii si grijii fata de oameni si fata de mediu au devenit obligatorii?” P.F

Am luat legatura urgent cu Certificareiso.ro si s-au oferit sa se implice alaturi de noi sa meritam certificatele de calitate si securitate.

Mai intai am primit certificatul care arata ca adoptam o politica extrem de corecta fata de mediu. Cum puteam dovedi asta? Prin separatoarele de grasime montate sub chiuveta sa nu poluam panza freatica si prin sistemele de filtrare ale aerului in bucatarie.

Consumatorii aveau nevoie de dovezi privind securitatea alimentelor.
Afisarea certificatului pentru cunoscatori era garantia ca legumele, fructele, carnea, ouale si lactatele sunt proaspete 100%, ca hrana este preparata igienic si sanatos si pastrata in conditii de igiena in frigidere sa nu se deterioreze.

Cum puteam noi sa avem in vedere securitatea ocupationala? Supraveghind respectarea normelor de protectie a muncii si asigurand conditii decente de munca personalului.

Profesionistii firmei prezentate mai sus au intervenit cu idei de extindere si in managementul calitatii. Datorita lor s-a dezvoltat mai mult sectorul de patiserie-cofetarie, iar astazi, comenzile pentru torturi de nunta sau pentru botezul bebelusilor nu se mai opresc.

In prezent, toate certificatele iso atat de necesare stau la vedere, iar clientii apreciaza deschis faptul ca le meritam pe deplin.

Reprezentantii firmei care le elibereaza urmaresc pas cu pas indeplinirea tuturor sarcinilor si imbunatatirea activitatii, deci toate certificarile au acoperire 100%.
Nu incepeti nicio afacere fara colaborarea cu acesti parteneri minunati, fiindca va ajuta sa va dezvoltati si sa cresteti in vanzari si productivitate!

Chiar si atmosfera dintre salariati se schimba cand intervin tehnicienii care se implica activ in functionarea la superlativ a intreprinderilor care poseda astfel de certificari. Este foarte bine sa se implice cu obiectivitate cineva din afara pentru corectarea disfunctiilor si eficientizarea functionarii in toate compartimentele.

Consumatorii si beneficiarii serviciilor oferite de firmele cu certificari pot depune marturie despre diferentele calitative mari dintre produse si servicii celor cu certificare iso si fara certificare iso.

Imi pare foarte bine ca am citit recomandarile acelui client si mai ales ca am avut intelepciunea sa solicit certificarile iso si sa le afisez la loc vizibil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes