Sablare cu aer comprimat – o metoda rapida si eficienta pentru curatarea materialelor

Sablarea reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati pentru curatarea unor materiale in vederea unor prelucrari ulterioare. Totodata, aplicabilitatea acestei metode se poate regasi cu usurinta in numeroase domenii de activitate, incepand de la industrie pana la ateliere mici de creatie.

Una dintre metodele despre care vom vorbi in aceste cateva randuri este sablarea cu aer comprimat, o modalitate rapida dar cu o precizie foarte mare pentru pregatirea materialelor pentru prelucrare. Prin intermediul companiei noastre veti putea sa achizitionati cabine de sablare cu aer comprimat, care are capacitatea de a oferi oricarui centru de productie sau prelucrare avantajele tehnologiei de ultima generatie pentru indeplinirea eficienta si rapida a sarcinilor de lucru.

Sablarea cu aer comprimat o metoda eficienta si cu multe alte caracteristici deosebite

O cabina de sablare cu aer comprimat foloseste energia cinetica a aerului comprimat care iese printr-un ajutaj si care antreneaza o data cu el materialul de sablare aruncandu-l catre piesa de prelucrat. Instalatiile de sablare cu aer comprimat pot sa fie realizate in configuratii foarte complexe. Marele avantaj al unui astfel de echipament de sablare este acela ca se pot realiza operatii directionate. Mai concret spus, echipamentul permite ca sablarea materialului sa fie concentrata intr-o anumita directie fara a se aplica aceeasi operatie pe intreaga suprafata.
Un caz particular al acestui tip de sablare este reprezentat de sablarea cu apa, situatie in care aerul comprimat este inlocuit cu apa sub presiune, abrazivul fiind antrenat de un jet de apa.
Acest tip de sablare poate sa fie utilizata de toate companiile care isi doresc sa eficientizeze procedeele de lucru, sa obtina rezultate mai bune, sa aiba capacitatea de a preda comenzile intr-un timp mai scurt. Solutiile noastre de sablare va asteapta prin intermediul unor echipamente de ultima generatie la cele mai bune preturi de pe piata.

Avantajele prezentate de echipamentele de sablare cu aer comprimat

Insa, acestea nu sunt singurele avantaje pe care le prezinta sablarea cu aer comprimat intrucat, echipamentele comercializate de noi prezinta si o eficienta energetica destul de mare. Datorita tehnologiei incorporate, permite sa se obtina rezultate cu o precizie foarte mare si care permite obtinerea celor mai bune rezultate.

Prin sablare cu aer comprimat este necesara o interventie destul de minima din partea operatorului intrucat dupa ce a fost programat echipamentul acesta isi va face treaba. Operatorul trebuie sa se asigure ca intregul proces se desfasoara in conditii normale prin a urmari intreg procedeul indeaproape. Cheltuielile cu piesele de uzura sunt foarte mici intrucat o data ce echipamentul a fost programat corespunzator, este foarte putin probabil sa rezulte rebuturi. Astfel, se reduc in mod substantial pierderile de materiale iar eficienta echipamentului cu siguranta va fi pe placul dumneavoastra.

Utilizand tehnologii de ultima generatie nu numai ca veti reusi sa va usurati munca dar veti putea sa le oferiti angajatilor dumneavoastra conditii de munca adecvate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes