Octombrie in straie de sarbatoare

 

 

Pentru mine, sarbatorile incep odata cu luna octombrie. Fiica mea este nascuta in aceasta luna, eu sunt nascuta in aceasta luna, dar si prietena mea cea mai buna. De aceea, trebuia sa ma interesez, din timp, de cadouri. Desi cunosc preferintele prietenei si fiicei mele, trebuie, de fiecare data, sa descopar ceva nou, inedit.

Ma gandeam sa merg prin magazine pentru a cauta ceva frumos. Insa, vremea nu era prea prietenoasa cu mine si, de cateva zile, ploaia si vantul luasera cu asalt orasul in care locuiam. Era foarte dificil sa pleci la shopping.

Intr-o zi stateam si ma uitam pe fereasta, in speranta ca va inceta sa ploua. Nu stiam ce sa fac. Ideea salvatoare mi-a venit in urma unei discutii cu sora mea. “Mediul online te scapa de stres si timp pierdut. Eu am comandat cadouri de pe internet, de la bespecial.ro”, mi-a spus ea. Am deschis imediat calculatorul si am intrat pe site-ul bespecial.ro, unde am vizualizat toata gama de bijuterii argint. Doream sa cumpar pentru fiica mea, pentru mine, dar si pentru prietena mea, bijuterii din argint. La bespecial.ro gasesti o varietate de modele foarte frumoase, la moda, care sa te puna in evidenta si sa te bucure cat mai mult timp. Oricine poate gasi bijuterii pe placul sau.

Am facut comanda. Am optat pentru bijuterii argint 925. Pentru mine, am luat un Set de inele elegant din argint 925, rodiat cu zirconii, culoare alba, fara nichel. Pentru fiica mea, am achizitionat un set argint 925 rodiat cu fluturi si zirconii albe – Be Nature, care contine lant, pandant si cercei. Am ales acest set, pentru fiica mea, pentru ca se preteaza pentru tinutele de zi pe care le are. Nu am uitat-o nici pe prietena mea careia i-am comandat un Colier argint 925, cu simbolul infinit. Am avut comfirmarea ca voi primi coletul a doua zi, ceea ce s-a si intamplat. Transportul a fost gratuit.

Cand a ajus coletul nu m-am putut abtine sa nu il deschid pentru a vedea bijuteriile. Sunt mult mai frumoase decat in catalogul de prezentare. Sunt bijuterii argint 925, cu lucratura fina, minutioasa si cu un design modern. Recomand bijuteriile bespecial.ro, pentru cadouri inedite!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes