Onomastica

Peste cateva zile este ziua surorii mele, asa ca trebuie sa-i cumpar un cadou. Si cum timpul este foarte pretios, singura solutie este achizitionarea lui de pe internet. Stiu ca ii plac foarte mult gentile. Trebuia sa gasesc genti dama.Nu este foarte pretentioasa, dar de fiecare data doreste sa se asorteze cu pantofii sau sandalele. Am primit un telefon de la ea pentru a ma invita. De asemenea, mi-a trimis o fotografie cu noua sa achizitie: o pereche de pantofi bleumarin, foarte eleganti. Apoi, mi-a spus ca nu a gasit o geanta care sa se asorteze cu pantofii si ca nici nu mai are timp pentru a merge la shopping. Nu-i spun nimic si incep sa caut.
Gasesc pe site-ul Adona.ro, genti dama ieftine, o multitudine de modele. In sfarsit, am gasit ceea ce cautam. Privirea imi este atrasa de genta dama Quinn, culoare bleumarin cu alb. Este o genta casual de dama, confectionata din inlocuitor de piele, rezistenta, practica, incapatoare. Materialul este semi-dur, placut la atingere. Aceste genti ieftine Quinn sunt si cu bretea detasabila, perfecte pentru a fi purtate zi de zi, atat la birou, cat si in timpul liber.
Am facut comanda si a doua zi am primit coletul. Transportul a fost gratuit. Cand am deschis coletul, am ramas surprinsa de frumusetea ei. Este superba! Avand in vedere calitatea si pretul acestor genti, consider ca am facut o achizitie excelenta. Am primit si un saculet textil pentru depozitare. Cu siguranta, voi comanda si pentru mine un produs de pe acest site.
Am plecat spre sora mea, mandra de cadoul pe care aveam sa i-l dau. Ea ma astepta, dupa obicei, in micutul ei salon. M-a imbratisat cu drag si mi-a urat bun venit.
-Uite, asta este pentru tine, i-am zis eu. Ea a deschis pachetul, privind cu ochii mari si bucurandu-se ca un copil.
– Vai, ce surpriza minunata! Si se asorteaza cu noua mea pereche de pantofi. Este tot ce mi-am dorit! Acum poti sa-mi spui si de unde ai gasit-o, nu-i asa?
– Bineinteles! Site-ul se numeste Adona.ro si este locul ideal unde te poti inspira pentru toate tinutele.
Adona.ro este magazinul online ce poate sa faca fericita orice femei. Eu si sora mea am testat produsele de aici si suntem multumite de calitatea, dar si eleganta lor. Tu ce mai astepti?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes