Ai știut faptul că orice diagnostic se pune pe baza unor investigații? Când vine vorba despre implantul dentar, procedura este aceeași. Este nevoie de cercetări pentru a stabili, mai apoi, un diagnostic concis, clar și corect.

Astfel, cu cât investigațiile sunt mai complexe, cu atât șansele de a întocmi un diagnostic corect sunt mai mari. De asemenea, va fi necesară prezența pacientului la clinică pentru a se putea realiza o astfel de investigație, în urma căreia se pot descoperi o sumedenie de informații utile începerii tratamentului dentar.

Ce vizează investigațiile principale?

– identificarea tuturor problemelor de sănătate generale, respectiv locale, din istoricul medical al medicamentației administrate de către pacient;

– identificarea modului de viață și aici putem vorbi despre factori precum stresul, fumatul sau chiar alcoolul;

– identificarea problemelor dentare actuale și a igienei orale;

– identificarea așteptărilor și nevoilor pacientului.

Prin ce se realizează aceste investigații și cine alocă timp lor?

Clinica Cris-Smile din București este o clinică dentară, înființată din pasiune pentru medicină, astfel că aceasta își propune, pe cât posibil, să readucă zâmbetul pacienților prin diferite tratamente, oferindu-le, în același timp, un mediu relaxant, calitate și pricepere, dar și o serie de tratamente realizate cu cele mai performante aparate medicale.

Personalul Cris-Smile va realiza, așadar, investigații care se remarcă prin:

– examen clinic general, etapă în care se va verifica tensiunea arterială, pulsul și saturațiile de oxigen;

– examen clinic local, care presupune o cercetare intraorală, adică la nivelul gurii, procedură care implică atât dinții, oasele maxilare, gingiile, mucoasele, limba, orificiile glandelor salivare, cât și mușcătura, dar și o cercetare extraorală, care vizează fața și gâtul. Aici putem aminti articulația temporaro-mandibulară, mușchii masticatori, contururile oaselor maxilare, dar și anumiți ganglioni.

– examen radiologic, în care este prezentă radiografia 2D, radiografie panoramică, și radiografia 3D, cunoscută sub numele de tomografie dentară.

Ai încredere în personalul Cris-Smile și rezultatele vor întrece orice așteptare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.