Un diagnostic corect înseamnă investigații amănunțite

Ai știut faptul că orice diagnostic se pune pe baza unor investigații? Când vine vorba despre implantul dentar, procedura este aceeași. Este nevoie de cercetări pentru a stabili, mai apoi, un diagnostic concis, clar și corect.

Astfel, cu cât investigațiile sunt mai complexe, cu atât șansele de a întocmi un diagnostic corect sunt mai mari. De asemenea, va fi necesară prezența pacientului la clinică pentru a se putea realiza o astfel de investigație, în urma căreia se pot descoperi o sumedenie de informații utile începerii tratamentului dentar.

Ce vizează investigațiile principale?

– identificarea tuturor problemelor de sănătate generale, respectiv locale, din istoricul medical al medicamentației administrate de către pacient;

– identificarea modului de viață și aici putem vorbi despre factori precum stresul, fumatul sau chiar alcoolul;

– identificarea problemelor dentare actuale și a igienei orale;

– identificarea așteptărilor și nevoilor pacientului.

Prin ce se realizează aceste investigații și cine alocă timp lor?

Clinica Cris-Smile din București este o clinică dentară, înființată din pasiune pentru medicină, astfel că aceasta își propune, pe cât posibil, să readucă zâmbetul pacienților prin diferite tratamente, oferindu-le, în același timp, un mediu relaxant, calitate și pricepere, dar și o serie de tratamente realizate cu cele mai performante aparate medicale.

Personalul Cris-Smile va realiza, așadar, investigații care se remarcă prin:

– examen clinic general, etapă în care se va verifica tensiunea arterială, pulsul și saturațiile de oxigen;

– examen clinic local, care presupune o cercetare intraorală, adică la nivelul gurii, procedură care implică atât dinții, oasele maxilare, gingiile, mucoasele, limba, orificiile glandelor salivare, cât și mușcătura, dar și o cercetare extraorală, care vizează fața și gâtul. Aici putem aminti articulația temporaro-mandibulară, mușchii masticatori, contururile oaselor maxilare, dar și anumiți ganglioni.

– examen radiologic, în care este prezentă radiografia 2D, radiografie panoramică, și radiografia 3D, cunoscută sub numele de tomografie dentară.

Ai încredere în personalul Cris-Smile și rezultatele vor întrece orice așteptare!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes