Trucuri pentru un machiaj si o coafura perfecta

Nu poti sa te duci mereu la saloanele de infrumusetare sa te machiezi sau sa iti aranjezi parul! Ca sa nu te deranjeze nimeni, te incui in baie, iti desfaci cutiutele si treci la atac. Ca machiajul sa iasa perfect si vorba cuiva:”Sa nu ai alta culoare pe frunte, gat sau si mai rau, in anumite zone ale obrajilor”, ai nevoie de urmatoarele ingrediente, toate la fel de importante:
-produse foarte bune de machiaj cu textura si nuanta care sa se potriveasca tenului tau
-rabdare si pricepere sa le intinzi bine pe toata suprafata fetei. Daca nu intinzi machiajul bine, efectul vizual este deplorabil
-lumina, lumina, lumina. Este prioritar ca lumina sa fie puternica, de calitate premium, sa o imite pe cea naturala si sa fie distribuita uniform in intreaga sala de baie. Sa ne gandim cum cade lumina naturala in viata cotidiana, afara, in natura! Lumina vine dintr-o parte, cade oblic, este de culoare albastra sau rosie si agreseaza ochiul sau, dimpotriva cade de pe cer si are menirea de a linisti ochiul si intreg organismul, fiindca datorita luminii vede ca nu sunt pericole in jur si nu ne mai teme de nimic?
Acestea sunt argumnetele pentru care am ales plafoniere baie, dar la aceste motive pot adauga si:
-eleganta lor. Iluminatul din tavan mi se pare de o eleganta aparte.
-economiile substantiale la facturile lunare la electricitate. In baile in care iluminatul nu se face prin intermediul acestor corpuri, sunt necesare doua-trei becuri care sa asigure lumina in intreaga incapere. Avem nevoie de lumina buna in cada, sa ne spalam cum trebuie pe tot corpul, dar si in fata oglinzii, locul in care ne machiem, ne aranjam la par, ne punem picaturi in ochi sau ne demachiem. Consumul palfonierelor este redus, in timp ce durata lor mare de viata contribuie la reducerea cheltuielilor legate de consumabilele din locuinta.
-fiind asezate la loc sigur (pe tavan) si protejate nu exista riscul de a le sparge cand ne urcam in cada si ridicam mainile sa luam ceva si nu ajung nici stropi de apa la ele. Iluminatul din baie, loc cu umezeala multa (stropi de apa, aburi) este securizat 100% prin intermediul plafonierelor.
Referitor la gusturile clientilor si varietatea produselor de acest gen se pot spune multe, dar eu am ales plafoniere baie rotunde, avand ca model forma astrului zilei.
PLAFONIERA ACOLLA, 95641, CROM-ALB, LED 16W, 1500LM satisfice absolut toate nevoile mele legate de estetica, de nevoia de lumina buna, de calitate si de nevoia de economii substantiale.
Anul trecut m-a costat 300 de lei si sunt 100% multumita de pret, de aspectul si calitatile ei, dar cei care doresc sa o comande acum sunt si mai castigati fiindca pretul actual este de 255 de lei, cu 45 de lei mai putin decat am achitat eu.
Eglo este un producator de incredere, iar produsele sale se afla in topul vanzarilor.
Sigur, nu trebuie sa va cumparati tot plafoniere rotunde, fiindca pe site-ul magazinului gasiti si alte forme si modele pentru aceste corpuri de iluminat. O alta veste buna este ca marfa este livrata promt la adresa indicata de cumparator.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes