Este timpul pentru o schimbare

Mereu am iubit să fac schimbări în casă deoarece în felul acesta simt că am făcut și ceva pentru mine. Până anul acesta m-am oprit doar la schimbări simple, de exemple schimbat draperii, perdele, mobilier, dar anul acesta m-am decis că este momentul pentru o schimbare mai mare. Mai pe scurt am ales că achiziționez parchet dublu stratificat și astfel să schimb înfățișarea întregii case.

Vechiul parchet deja nu își mai făcea treaba, iarna aveam foarte multe pierderi de căldură din cauza lui și în plus seara era o adevărată teroare să treci peste el. Știți cum scârție parchetele în casele din filmele de groază? Ei bine așa face și al meu. Tocmai de aceea m-am decis că este cel mai bun moment să fac schimbarea.

Bine la această decizie a contribuit și faptul că am găsit o firmă foarte bună, cu zeci de ani de experiență în spate, care să mă ajute cu cele mai bune prețuri. Numele ei este Kulttur și trebuie să vă mărturisesc că m-am îndrăgostit de produsele pe care le comercializează. Nu credeam că voi avea ocazia de a găsi parchetul pe care îl doresc direct online, dar această firmă mi-a dovedit că orice este posibil.

De această dată am ales să mă orientez spre un parchet dublu stratificat, l-am ales pentru că are o calitate mai bună și în plus reprezintă ultimele tendințe în materie de încălzirea casei. De asemenea am reușit să găsesc cele mai frumoase modele de parchet. Trebuie să vă menționez că m-a atras și parchetul triplu stratificat, dar că momentan prefer că mă axez pe parchetul dublu  stratificat.

Puteți vedea și voi în acest articol câteva din modelele de parchet care sunt disponibile la această firmă. De asemenea dacă vreți să vedeți mai multe modele de parchet dublu stratificat eu vă recomand să intrați direct pe site-ul lor. Veți avea acces astfel la mai multe informații și veți putea lua cea mai bună alegere.

Eu deja am reușit să preiau și câteva idei de amenajări interioare din pozele de pe site-ul lor și trebuie să vă mărturisesc că sunt super mulțumită. Desigur v-a trebui acum să aleg modelul de parchet perfect pentru fiecare cameră în parte, dar cred că acest lucru nu v-a reprezenta o problemă prea mare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes