Un job care îți oferă mai multe beneficii

Bine v-am regăsit dragele mele! Pentru că știu că tot mai multe femei sunt în căutarea unui loc de muncă, care să le ofere mai multe beneficii, m-am decis să vă vorbesc despre o super ofertă de angajare. Știu că subiectul este încă unul tabu la noi în țară, dar sper că veți acorda câteva minute acestui articol pentru că nu aveți nimic de pierdut.

De câte ori nu ați auzit sau citit că se fac angajari videochat și nu ați acorda nici măcar o șansă acestui subiect? Din păcate în țara noastră videochatul este încă asociat cu prostituția, lucru total greșit. De ce spun asta? Pentru că videochatul presupune, de cele mai multe ori, doar discuții cu persoane de sex masculin. Știți cum vorbiți cu prietenii sau rudele pe video call? Ei bine fix așa lucrează și modelele noastre, doar că la celălalt capăt al firului se află un bărbat necunoscut.

Ce studio de videochat angajează modele?

Fotografia postată de White Agency.

Pentru a câștiga în acest domeniu obligatoriu trebuie să găsești un studio de videochat onest. Tocmai de aceea eu îți propun să îi alegi pe cei de la WhiteAgency. Aceștia au sediul în București și le oferă modelelor comisioane atractive și foarte multe beneficii. Mai pe scurt cu cât lucrezi mai mult pentru ei cu atât vei avea mai multe lucruri de câștigat.

Un amănunt care pe mine m-a cucerit este faptul că oferă cazare gratuită în București pentru modele. În felul acesta nu vei mai pierde timp căutând un loc de cazare și nici nu v-a trebui să explici nimănui în ce domeniu lucrezi. Așa cum probabil deja știi cazarea în București este foarte scumpă, iar pentru a economisi bani cel mai probabil ai căuta să stai cu mai multe persoane, lucru care poate deveni supărător mai ales din cauza percepției greșite pe care o au ceilalți pentru modelele videochat. Alegând WhiteAgency scapi de această grijă și în plus ai ocazia de a locui alături de fete care practică aceași meserie ca și tine.

Acum ai ocazia de a strânge bani și de a îți împlini toate visele. Tot ce ai de făcut este să scapi de prejudecăți și să îți oferi o șansă. Intră acum pe site-ul lor pentru mai multe detalii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes