Cum am devenit trainer cu diploma

Lucrez de doi ani de zile la o multinationala cu capital american. Este vorba despre o companie de recuperare creante. La inceput am fost doar zece angajati in Romania si managerii din America. Training-ul s-a facut asa cum s-a putut. Cu ajutorul managerilor si al trainerului din Statele Unite, prin Skype, am reusit sa ne insusim modul de utilizare al programelor interne, special create pentru recuperarea creantelor dar si pentru accesarea bazelor de date ale clientilor. Apoi, am inceput sa muncim.
Rezultatele mele au fost bune. Am reusit, in fiecare luna, sa imi ating target-ul si sa iau bonusurile cele mai mari. Tinand cont de cat de bine lucram, in momentul in care compania a oferit posibilitatea de a avansa, am fost sfatuita de catre unul din manageri sa aplic pentru o pozitie mai buna in echipa. Initial am aplicat pentru postul de supervizor de proiect pentru ca il cunosteam foarte bine si, in plus, cea care coordona echipa, urma sa plece la o alta companie. Dupa un interviu cu CEO-ul din America si ceilalti manageri si dupa o atenta evaluare a trecutului meu profesional, in unanimitate, acestia mi-au spus ca nu imi vor oferi postul, dar nu pentru ca nu eram un anagajat bun ci pentru ca aveau sa creeze un alt loc special pentru Romania.
Era vorba de pozitia de trainer pentru biroul de aici pentru ca numarul angajatilor crestea si era nevoie de cineva care sa fie permanent alaturi de cei noi dar si alaturi de cei mai vechi pentru a oferi formare constanta. In plus, au apreciat faptul ca, de fiecare data cand era un nou anagjat pe proiect, eu eram cea care oferea suport pentru invatarea programelor de operare. Am fost foarte fericita si dornica sa invat cat mai multe.
Am inceput sa invat cu trainer-ul din America, dar exista o mica problema. Pentru a-mi schimba functia in cartea de munca, aveam nevoie de o diploma de formator. Atunci, managerul a decis sa ma trimita la un curs formator pe care il gasise pe cursuriautorizate.eu. Aceasta este o platforma unde sunt disponibile cursuri de calificare profesionala in diverse domenii. Am acceptat cu drag si am mers la cursul de formator. Acesta a durat 40 de ore in care am dobandit cunostinte despre: pregatirea programului sau a stagiului de formare, pregatirea formarii practice, realizarea activitatilor de formare, evaluarea participantilor la formare si evaluarea programului sau a stagiului de formare. Am fost foarte incantata sa vad ca tot ceea ce invatasem la acest curs se putea aplica perfect cu domeniul nostru de activitate.
Dupa absolvire, am primit o diploma. In plus, cursul este recunoscut si autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari. Am venit, inapoi la firma, cu metode noi, pe care nu am ezitat sa le implementez, dand astfel idei chiar si trainer-ului din America si dezvoltand o metoda mult mai profesionista si mai versatila fata de ceea ce aplicaseram pana acum. In plus, cu aceasta diploma, am devenit trainer cu acte in regula si am avut numeroase beneficii financiare. Recomand tuturor cursul de formator pentru o cariera stralucita.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes