Daca te confrunti cu dezordinea in depozite, cu ajutorul Store Expert iti vei organiza depozitul dupa prosproiul gust

Te-ai saturat de spatiile inghesuite sau prost amenajate din depozitele tale? Manipularea marfurilor si produselor este greoaie si dureaza mult? Poate ca ar fi cazul sa te ocupi de o reorganizare facuta ca la carte, cu rafturi pozitionate astfel incat sa ramana spatiu suficient pentru manipularea marfurilor.

O buna organizarea ajuta la castigarea timpului care se pierde cautand ceea ce ai nevoie. Cu ajutorul unei organizari bine puse la punct in depozite, lucrurile vor decurge mult mai rapid ceea ce va duce chiar si la vanzarea mai rapida a marfurilor. Desi sunt doar niste simple rafturi, acestea au un rol extrem de important pentru orice firma care produce si are nevoie de depozitare.

Se creeaza astfel un intreg lant. Daca marfa ajunge mai repede la client, acest nu va mai fi nevoi sa astepte, ceea ce insemna un client fericit si multumit de serviciile prestate si care cu siguranta va mai reveni si cel mai important, va recomanda mai departe.

Daca esti in cautarea celor mai bune solutii pentru depozitare, Storeexper.ro reprezinta cea mai buna solutie in materie de rafturi:

  • Palet plastic
  • Drive-in
  • Cantilever
  • Rafturi polite
  • Rafturi anvelope
  • Platforme metalice
  • Mezzanine
  • Rafturi magazine
  • Fiecare tip de raft din aceste categorii, are un anumit scop si extrem de utile in functie de intrebuintari.

Cei de la Storeexpert sunt specializati pe proiectarea, vanzarea, montare dar si service-ul diferitelor tipuri si sisteme de rafturi. Acestia au o experienta in domeniu de peste 8 ani de zile, perioada in care au avut suficient timp pentru a se perfectiona si a intelege nevoile tuturor clientilor, timp in care au reusit sa isi mareasca portofoliul numai cu lucrari de calitate si clienti multumiti.

Insa pentru firmele ceva mai mici care poate ca au nevoie de economii la buget dar care au nevoie de solutii pentru eficientizarea lucrurilor in depozit, cei de la Storeexpert ofera cele mai bune solutii de pe piata pentru rafturi metalice second hand in Bucuresti. Trebuie specificat faptul ca acestea sunt verificate, se primeste garantie si tot ce trebuie iar daca sunt utilizate conform instructiunilor si nu sunt suprasolicitate, pot avea viata lunga ceea ce va face investitia extrem de profitabila.

In comparatie cu rafturile noi pe care le puteti achizitona de la Storeexpert.ro, singurul dezavantaj pe care il prezinta rafturile second, este faptul ca nu pot fi realizate pe comanda, insa pentru cei care eu nevoie de rafturi metalice ieftine, rezistente si durabile, acesta ramane cea mai buna alternativa.

In urma cu ceva luni, am apelat personal la serviciile acestora in ceea ce priveste rafturile second si tin sa le multumesc pe aceasta cale pentru produsele si serviciile de cea mai buna calitate de care am beneficiat apeland la Storeexpert.ro. De cand am apelat la serviciile acestora , lucrurile din depozitul meu s-au descurcat intr-o masura incat acum nu trebuie decat sa ma gandesc la ce am nevoie si decat sa intru in depozit si sa pun mana.

Va invita sa accesati site-ul acestora pentru a putea vedea exact despre ce este vorba iar pentru orice nelamurire nu ezitati sa apelati la serviciile de cunsultanta ale acestora prin datele de contact afisate in sectiunea “Contact”.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes