Serviciile profesionale de dezinfectie – un must

Este bine-cunoscut faptul ca serviciile profesionale de deratizare si dezinfectie sunt un must in zilele noastre. Nu mai putem spune ca sunt un moft, ceva la care doar marile corporatii sau firme apeleaza, doar pentru ca sunt un nume pe piata muncii si le trebuie, periodic, aceste procedee efetuate la punctul de lucru.
De ce dezinfectie? De ce este un must? Dezinfectia reprezinta intrebuintarea diferitelor metode pentru decontaminare cu scopul de a distruge formele adulte si de rezistenta a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente si instrumente. Se folosesc agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) si chimici. Obiectivul este de a preveni infectiile si bolile transmisibile.
De inteles este si faptul ca dezinfectia este un serviciu care se realizeaza la cerere, ori de cate ori este nevoie, neutralizand rapid agentii patogeni.
Dar la cine sa apelam pentru servicii profesionale de dezinfectie? In primul rand, nu este o alegere pe care sa o faci la intamplare: trebuie sa apelati doar la companii acreditate sa faca astfel de servicii. Un exemplu bun si bine-cunoscut este compania DDD, care si-a format un renume deja si are o lista lunga de client multumiti.
Daca va faceti griji in legatura cu preturile (cu toate ca nnu ar trebui), trebuie sa va aduc la cunostinta ca aveti o lista de preturi afisata pe site-ul lor. Deci cu o simpla cautare ‘’deratizare pret’’ va puteti calcula, din timp un buget pe placul vostru.
Atentie! Nu trebuie sa detineti o firma de birouri sau alte chestii – DDD isi pune la dispozitie serviciile si pentru persoanele fizice, asadar ori de cate ori simti nevoia, poti apela la ei pentru a efectua o dezinfectie chiar la tine acasa. Cel mai des sunt solicitati pentru efectuarea dezinfectiilor la aparatele de aer conditionat, cel mai folosit in perioadele caniculare de vara si nu numai.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes