M-am rasfatat cu Answear

 

In fiecare luna imi place sa ma rasfat achizitionand cate ceva. De obicei, imi cumpar articole vestimentare sau accesorii. Imi plac lucrurile de calitate. Astfel, aleg intotdeuna piese de brand. Nu este o fita, ci o investitie in ceva care va tine mult timp si va arata mereu bine. Piesele de marca sunt realizate foarte bine, fara imperfectiuni si materialele din care sunt confectionate au o alta textura fata de produsele ieftine.

Si luna aceasta am hotarat sa imi fac un cadou. Cel mai adesea fac shopping online pentru ca imi este mult mai usor. Avand un program destul de incarcat, shopping-ul online este perfect. Nu pierd timp alergand prin magazine, am mii de produse de unde sa aleg, pot sa stau cu o ceasca de ceai in fata, sa ascult muzica buna si sa “hoinaresc” cat vreau, chiar si dupa miezul noptii, fara sa ma gandesc ca se inchide magazinul sau vanzatoarele se uita ciudat la mine pentru ca nu sunt decisa imediat ce produs sa aleg.

Magazinul meu preferat este Answear. Aici gasesc mii de articole de imbracaminte, incaltaminte dar si accesorii. Toate produsele sunt originale, de la brand-uri renumite in toata lumea. Preturile sunt mai mult decat accesibile iar, atunci cand sunt reduceri, acest magazin este raiul impatitimitilor de shopping. Cadoul pentru luna aceasta a fost o pereche de ochelari de soare de la Michael Kors, model Savannah. Mi-a placut foarte mult aerul retro pe care il au si, bineinteles, faptul ca apartin unui brand de renume.

Si cum nu ma puteam multumi doar cu un produs, am ales si o pereche de adidasi de pe answear.ro. Perechea aleasa de mine a fost modelul Nizza, de la Adidas Originals. Cu doar un click am plasat comanda si, in cateva zile, produsele dorite au fost la mine acasa. Asa ca, Answear este locul perfect de unde imi pot face oricand un cadou.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes