Piese auto Ford pentru orice model, doar la Altgrad Auto!

Pentru orice posesor de automobil Ford aflat in cautarea unui service Ford Bucuresti, Altgrad Auto este alegerea ideala! Aici standardele de calitate, normele de timp si tehnologiile de reparatie elaborate de compania fondata de Henry Ford acum 115 ani sunt intotdeauna respectate cu strictete si, pe deasupra, Altgrad Auto este totodata si importator si distribuitor autorizat in Romania piese auto Ford.

Sa ajungeti la Altgrad Auto este lucrul cel mai usor din lume. Service-ul este situat pe  Bulevardul Iuliu Maniu nr. 425-431, sector 6, Bucuresti. Mai exact, Altgrad Auto este situat la 70 de metri de podul Bucuresti-Pitesti. Cand veniti cu masina dinspre Pitesti, veti vedea service-ul pe partea dreapta pe sensul de intrare in Capitala.

Mecanicii de la Altgrad Auto dispun atat de cele mai performante scule si sisteme de diagnosticare, cat si de „know-how”, pentru ca firma Ford le pune la dispozitie documentatie de specialitate. Isi cunosc bine meseria si pun multa pasiune in tot ceea ce fac – si fac bine! Si, pentru ca sunt pasionati de automobile, veti avea intotdeauna de aflat lucruri intereante de la ei.

De exemplu, stiati ca Ford Motor Company, care produce automobile de peste un secol, se pregateste sa „dea lovitura” in 2019 cu modelul Ford Mustang Shelby GT500? Noul supersport, care va fi capabil de performante  deosebite nu numai pe autostrada, ci si pe circuit, va fi echipat cu un propulsor V8 de 700 capabil sa livreze peste de cai-putere. Conform unor surse din compania cu sediul in Dearborn, statul Michigan, noul Mustang Shelby GT500, a carui caroserie a fost redesenata si dispune de o grila frontala cu aspect agresiv, a fost dezvoltat de o echipa de ingineri de la Ford Performance, al caror scop declarat a fost acela de a crea un model ale carui performante sa-i permita  sa castige orice competitie sportiva. Daca intentionati sa achizitionati un astfel de automobil, nu uitati ca doar la  Altgrad Auto puteti gasi piese de schimb pentru absolut orice model Ford!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes