Ventilatorul creste eficienta la birou

Nu toate institutiile au aer conditionat in salile lor si in birouri. Se intelege ca vara, cand temperaturile cresc foarte mult si ajung la 40 de grade Celsius, productivitatea, de orice natura ar fi ea: intelectuala sau materiala scade mult.

Cercetarile recente au demonstrat ca un ventilator asezat pe birou face canicula mai suportabila si sporeste eficienta cu pana la 45-50%.

Ventilatorul anuleaza efectele caldurii si indreapta catre salariat simultan cu aerul rece si doza de optimism necesara indepliniri sarcinilor de productie. Aerul acela proaspat il face sa retraiasca atmosfera de Craciun cu aceeasi daruire si bucurie. Toate tensiunile dispar, omul se concentreaza pe ceea ce are de facut si doreste ca munca lui sa fie perfecta.

In plus, pretul unui Ventilator de birou D23cm 30W este de 65 de lei. Particularitatile care il recomanda sunt urmatoarele:

-cele doua trepte de viteza, prin care se regleaza temparatura in functie de nevoile beneficiarului

-unghi variabil de inclinare. Omul are nevoie de racoare pe intreg corpul, iar ventilatorul i-o asigura prin acesta functie a sa.

-grilaj de protectie sa nu se produca accidentari

Obiceiul de a pune la dispozitie ventilatoare de birou se poate extinde in institutii, iar functionarii nu vor mai fi nervosi, dar si in familiile noastre. Toate proiectele la care lucram in plus pentru bugetul familiei necesita munca si incordare. Ventilatorul de birou da impresia ca preia inconfortul si participa si el la realizarea lucrarii pe care o avem de terminat.

Portabilitatea acestuia il face utilizabil in mai multe incaperi si in mai multe imprejurari. Ventilatorul de birou de acasa poate fi dus in dormitor, cand nu puteti dormi din cauza excesului de caldura.

Il puteti lua la fel de bine la bucatarie sa combateti aburul de la alimentele pe care le pregatiti pe foc si toata caldura aceea care se degaja in incapere.

Nu ignorati nevoie de ventilator, mai ales ca pretul unuia nu esta asa de mare!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes