Lumberjack de Romania

 

Intotdeauna mi-am dorit sa fiu asemena unui lumberjack canadian.Pe romaneste, lumberjack ar insemna drujbar, dar o sa pastram numele dat de canadieni. Fiind de origine de pe le langa o provincie din Brasov, taiatul lemnelor este la ordinea zilei. Fie ca vrei sa iti incalzesti casa pe timp de iarna sau ai nevoie de materie prima pentru constructia casei, lemnul ramane o materie prima importanta pentru noi.

 

Pana de curand obisnuiam sa tai lemnul cu toporul dar acesta tehnica este obositoare si incetineste progresul. Imi doream o drujba profesionala care sa ma ajute sa imi fac treaba mai repede.

 

La sugestia unu prieten, am vizitat site-ul Magazinul-de-piese.ro, specializat in comercializarea uneltelor profesionale pentru casa.

 

Acestia au o sectie dedicata in intregime pentru drujbe, iar cea care mi-a captivat din start atentia a fost drujba Hecht 962, o drujba alimentata cu benzina, de ultima generatie.

 

Hecht 962 este drujba ideala pentru taiatul si prelucrarea lemnului greu, deoarece este de inalta calitate iar firma care o produce este recunoscuta la nivel mondial.

 

De ce am ales aceasta drujba?

 

Avand un ciclu de functionare in 2 timpi, o putere de 4 CP, lungimea lantului echivanlenta cu 1.5 cm, capacita cilindrica de 62 cm3, lungimea lamei de 50 cm si o greutate de numai 6.3 kg, aceasta drujba este “bolidul” din categoria sa, facuta pentru a fi manuita asa cum trebuie de un barbat adevarat.

 

De acum, copacii nu se vor mai legana din cauza vantului ci de frica unei noi achizitii.

 

La scurt timp, dupa ce am plasat comanda am primit drujba iar aceasta a fost functionala inca de la prima incercare, dupa ce am alimentat-o.

 

Taiatul lemnului a devenit o joaca iar in timpul procesului ma simt mult mai in siguranta, deoarece pot sa aleg traiectoria precisa unde doresc sa cada trunchiul datorita lamei precise a cestei drujbe.

 

Visul de a fi lumberjackd de Romania s-a adeverit , din Petre am devenit Pierre si toti ma cheama sa prestez servicii cu drujba mea.

 

Recomand produsele magazinului online Magazinul-de-piese.ro, deoarece departamentul lor de drujbe detine doar produse de inalta calitate!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes