Asigurarea de sanatate i-a prelungit viata

Doamna F.M. are o cariera didactica lunga si de succes. Mai intai a predat lucru manual, iar elevii isi amintesc cu drag de dumneaei, iar acum profeseaza ca invatatoare. Este apreciata in egala masura de parinti, elevii actuali si fostii elevi, colegi, sefi si comunitate. Stam de vorba in microbuz si experienta dumneaei ma pune pe ganduri.
Acum trei ani i-a iesit un nodul dureros la sani. A inceput sa se simta din zi in zi mai rau si a fost inspirata: a facut OVB Romania asigurari de sanatate.
Imi relateaza cu lux de amanunte simptomele, nelinistile avute, cat de singur esti in fata verdictului necrutator, desi faci parte dintr-o familie. De ce? Fiindca stii sigur ca vei muri si vrei ca ei sa nu stie. Te ascunzi, vorbesti in soapta cu medicul curant la telefon, iar ei trag cu urechea si plang pe furis. Imi spune ca trebuie sa aud toate povestea sa inteleg ca boala nu ocoleste pe nimeni. A fost un om perfect sanatos, pana la 50 de ani. Veneau in scoala reprezentantii bancilor, cand era sanatoasa sa o incurajeze sa faca o asigurare de sanatate. Nici nu asculta la ei. Privea pe langa acesti oameni departe si gandurile ii zburau la lectii, la gospodarie si la familie.
-In mod sigur s-a intamplat asa, fiindca nu erau ei cei de care am avut nevoie, a continuat optimista. Cand am inceput sa am dureri, sa ametesc si sa nu ma mai pot concentra si sa imi amorteasca bratul, m-am gandit ca a venit vremea asigurarii de sanatate. Si dumneavostra trebuie sa va faceti una acum, dupa ce ne despartim si ajungeti acasa. Va rog sa aveti grija de dumneavoastra, fiindca daca nu aveam asigurarea de sanatate facultativa facuta prin medierea expertilor de la Ovb Romania, astazi eram tarana. Datorita lor am putut sa ma operez la timp la o clinica private si sa gasesc medicul care s-a implicat 100% in vindecarea mea. Am invins cancerul de san fiindca am avut cea mai buna asigurare medicala din Romania!
O ascult interesata si imi iau notite in gand ca de fiecare data sa stiu de ce este atat de important sa colaborez cu Ovb Romania pentru obtinerea politei de sanatate. Iata lista motivelor:
-Ovb are multa experienta in statele din Europa (peste 40 de ani), parteneri de incredere, personal bine pregatit si disponibil. Milioane de clienti din lumea intreaga sunt 100% multumiti de asigurarile obtinute cu ajutorul lor.
-Este un miracol ca acesta companie de prestigiu este prezenta de 12 ani si in Romania.
-Asigurarea de sanatate ofera oportunitatea unor ingrijiri premium in clinicile private (operatii, tratamente si cei mai buni medici), dar si un ajutor finaciar lunar in perioada in care asiguratul este incapabil sa lucreze
-Exista o gama variata de asigurari corespunzatoare nevoilor omului modern, iar expertii dau explicatii complete despre ele. Asa se poate face: asigurare de locuinta (sunt alarmante fenomenele extreme din ultima perioada), asigurare de viata, de sanatate si de pensie facultativa.
-Clientii sunt multumiti si prin evaluarile lor marturisesc ca au beneficiat de serviciile si de sumele prevazute in contractile dintre asigurati si asiguratori.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes