Premiere atipica pentru salariatilor nostri

Toti parintii se gandesc la binele copiilor lor, mai ales cand se ofera ca premii cursuri germana copii.
La acest aspect ne-am gandit si noi cand am propus ca strategie de crestere a vanzarilor produselor din magazinul nostru acordarea a 10 premii celor mai harnici operatori de vanzari.
In ce constau premiile? Erau mult mai valoroase decat bunurile si excursiile sau banii, fiindca reprezentau o investitie in copii salariatilor nostri.
Banii se cheltuiesc, excursia va fi uitata repede, dar cursurile de limba germana vor fi de un real folos copiilor, indiferent ce vor alege.
In cazul in care doresc sa invete si sa se dedice cercetarii, germana netezeste drumul. Multe dintre revistele stiintifice publica articole interesante si studii valoroase in aceasta limba. La inscrierea la doctorat se sustine un examen de competente de comunicare in limbi straine si pentru a fi admis trebuie ca viitorul doctorand sa obtina un punctaj bun la testul complicat. Examenul consta intr-o proba scrisa, una citit-tradus si a treia se axeaza pe comunicare in limba respectiva pe diferite subiecte.


Evident ca nu toti copii tintesc atat de sus. Sa zicem ca unii se vor multumi cu un post la un birou al unei multinationale. Si acestia vor fi ajutati de cunostintele de limba germana, fiind una dintre limbile acelea specializate pe afaceri si comert.
Dar pentru cei care doreau sa iasa cat mai repede pe salariu si daca se poate veniturile sa fie cat mai mari, ajutau cursurile de germana la ceva? Germania este in prezent Raiul fortei de munca avand disponibile sute de posturi decente si multe oportunitati.
Multi angajatori nemti ofera si cazare gratuita si posibilitatea stabilirii angajatului cu familie cu tot in acesta tara. Sa nu uitam de alocatiile date copiilor ramasi in Romania care ajung la 200-300 de euro lunar si de bursele de scolarizare pentru toti copii salariatilor aflati la o forma de invatamant.
Un constructor, instalator, sofer de tir, fierar-betonist, infirmiera sau manager de hotel este angajat urgent in Germania, daca stie limba statului respectiv.
De ce salariatii s-au intrecut pe viata si pe moarte sa ajunga in primii 10 la realizari? Fiindca apreciaza si ei profesorii de la Ilsc.ro de cand au beneficiat de cursuri engleza companii pe care le-am achitat noi si au vazut ce activitati de calitate organizeaza profesionistii de aici.
Nici acum nu pot uita achizitiile dobandite de la cursurile organizate acum un an. Metodele interactive de predare atrag pe oricine si sunt foarte eficiente. Parintii stiu ca profesorii de la firma prezentata mai sus sunt cei mai buni din Romania si este un adevarat noroc sa beneficieze si copiii de acesta pretioasa invatatura.
Sa va mai spun ca acesta strategie ne-a propulsat pe locul al doilea in topul celor mai buni furnizori de profil din tara de pe locul 20?
Un lucru este cert, salariatii au apreciat cadoul, iar cei care au pierdut intrecerea si-au dat pe cont propriu copiii la cursuri germana.
Pe viitor vom oferi ca premii cursuri in limba araba, apoi in limba chineza fiindca dorim sa conducem in topul celor mai bune magazine de profil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes