Fidel lenjerii patul meu

Sunt sofer de tir, dar asta nu conteaza fiindca sunt fidel 100%. Conduc cu viteza si siguranta pe autostrada, iar fluviul ce curge paralel pare tulbure din cauza fierbintelii soarelui care se oglindeste in el. Doamne, cate minunatii exista pe pamant! Pe aici traverseaza veveritele din padure, iar masinile incetinesc viteza. In fiecare parcare ma ispiteste: o moldoveanca, o negresa sau o mulatra. Fetele au buze senzuale, sani generosi si sunt imbracate provocator, dar eu sunt un barbat fidel, fidel lenjerii patul meu.
Niciodata nu as da o noapte de dragoste curata, petrecuta cu femeia mea adevarata care ma asteapta acasa pe lenjeriile de matase si de omat pentru una de care m-as rusina toata viata. Nu sunt lenjerii din matase, ci din bumbac 100% natural, dar satinat si se simt ca niste mangaieri pe corp. Efectul de omat le caracterizeaza vara, cand simti ca te topesti de soare, de efort, de oboseala, iar ele te racoresc.
Ce sotie inteleapta am! Cum ar putea sa nu imi fie dor de mirosul proaspat al lenjeriei, de aspectul de tablou scump, pictat de maestrii lumii, de efectul calmant pe care il are asupra mea? Nu exista pat mai ingrijit ca al nostru. Cearsaful este mereu impecabil, curat, calcat de marime potrivita. Sotia mea are grija sa nu puna pe pat lenjerie cu gauri, decolorata sau descusuta si fetele de perna sunt opere de arta asemenea cearsafului. Ne rasfatam pe imprimeuri florale, peisaje autumnale de vis, cascade, terenuri de fotbal si tablouri citadine, iar iarna alege desene tematice: Mos Craciun in sania sa trasa de reni sau acelasi personaj generos intrand pe cosul sobei sa lase cadorurile.


Vara nu ne mai invelim cu pilota, nici cu patura cocolino pusa in cearsaful plic, ci este suficient cearsaful pentru pilota.
Este ciudat cum poate un material sa iti dea regimul termic dorit: caldura, cand incepi sa tremuri si racoare, cand simti ca iei foc!
Calatoresc cu frumusetea si confortul patului meu in gand , daruri sosite acasa in acelasi timp cu produsele comandate din magazinul Patulmeu.ro.
Sa ma cazez intr-un hotel de cinci stele, cu pat poleit cu aur si tapet din matase, jacuzzi si piscina si tot la patul meu ma gandesc.
Lenjeria aceea ma imbratiseaza asa cum ma leganau bratele mamei in copilarie. Sotia mea este foarte chibzuita si nu cheltuieste o avere pe lenjerii, ci facand parte din clubul magazinului de lenjerii, primeste mereu oferte si informatii, cand sunt reduceri de pret.
Ea stie sa profite si de oferte, asa ca a cumparat mai multe lenjerii platind una si primind alta gratis. Face multe combinatii avantajoase: lenjerie+2 perne, lenjerie+pilota. La oferta lunii a gasit si lenjerii din bumbac satinat 3d, vestite prin frumusetea si calitatea lor la jumatate de pret.
Si cuverturile pe care le alege ea sunt moi si elegante. Cand te asezi pe cuvertura sau pe lenjeria cocolino parca ai sta pe catifea sau pe un pat de muchi de padure.
Ah, femeilor, ar trebui sa invatati de la sotia mea! Ea stie sa isi tina patul impecabil si barbatul fidel cu lenjerii patul meu!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes