Povestea unei genti de piele

 

„Fără schimbare nu există inovație, creativitate sau stimulente pentru îmbunătățire. Cei care inițiază schimbarea vor avea o ocazie mai bună de a gestiona schimbarea inevitabilă „ William Pollard

Schimbarea este cine suntem acum. Schimbarea este ceea ce ne face să creștem în fiecare moment.

 

Genți de mână din piele  se întorc la începutul timpului și au devenit o practică și o declarație de modă pentru femeile de toate vârstele.

 

Povestea unei genti din piele este la fel de interesantă ca evoluția istoriei umane. Fără indemanarea și know-how-ul, o bucată de piele nu a fost concepută într-o manieră sofisticată. Cu toate acestea, inteligența și cunoștințele umane au fost de așa natură încât oamenii au reușit să obțină mari realizări.

 

S-a pornit de la zero cu o pungă! Anterior, pielea a fost folosită pentru a face sacosi și genți de mână în formă de pungi. A fost folosit pentru a transporta semințe agricole, obiecte religioase și medicină. De fapt, la începutul secolului al XV-lea, o pungă sau o geanta de piele a fost considerată a fi un cadou tradițional de la un mire până la mireasa lui. Pungile erau bogat brodate cu un design de relații și povestiri de dragoste.

 

În acele zile, la fel ca și astăzi, gentile erau considerate a fi un articol privat, purtând lucrurile de care aveți nevoie pentru această zi. Oamenii purtau o mulțime de articole, cum ar fi cărți de joc, obiecte cosmetice etc. ori de câte ori călătoreau.

 

Folosirea portofelor convenționale datează de-a lungul timpului până în secolul al XVI-lea. În acel moment s-au făcut mici gentute de piele cu cordon din șnur, care se putea atașa la o centură printr-o buclă, actuala borseta.

 

In aceeași perioadă, au existat „saculete parfumate” pe care femeile le-au folosit pentru a-și pastra batistele. Până la sfârșitul secolului al XVIII-lea, femeile au început să transporte niște gentute sau portmonee în formă saculeti cu șnururi ornamentale, numite „ridicules”.

Aceste gentute purtau în principal obiecte cosmetice cum ar fi batiste, parfum, pudră de față etc.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes