Igiena si consumabilele in unitatile medicale

 

Igiena este absolut necesara in toate unitatile medicale, cat si in cele veterinare. Orice institutie medicala trebuie sa fie dezinfectata si curata. Dar pentru a putea mentine curatenie, dar si pentru a impiedica raspandirea virusilor, a bacteriilor si a diferitelor boli nu trebuie sa lipseasca din nici o insitutie medicala produse consumabile medicale. Acestea trebuie sa fie mereu pe stoc intr-un numar cat mai mare, deoarece ele se consuma foarte repede. Spre exemplu, manusile trebuie sa se arunce dupa fiecare pacient, la fel si seringile si multe alte consumabile.

De ce este necesar ca aceste consumabile sa fie aruncate dupa fiecare pacient?

In primul rand pentru protectie. Pacientul, dar si cadrul medical care efectueaza consultul sau orice alt tip de interventie trebuie sa se simta in permanenta in siguranta. In al doilea rand pentru impiedicarea raspandirii bolilor, dar si a virusilor. Si nu in ultimul rand, legea te obliga sa faci acest lucru.

Chiar si cabinetele veterinare au nevoie de consumabile veterinare, specifice pentru tipul de activitate pe care aceste insitutii le desfasoara. Protectia este necesara pentru ambele parti si in aceste institutii si consumabilele medicale sunt absolut necesare si nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma.

Ce intra in categoria consumabilelor veterinare?

In aceasta categorie pe langa cele uzuale si arhicunoscute, precum: manusi, pense, ace si sonde, mai intra aici si: text rapid dirofilarioza, cleste, crotalie ovine, retractor hook, gulere de protextie si multe, multe altele.

De unde va puteti procura consumabile medicale, dar si consumabile veterinare?

Sunt foarte distribuitori de consumabile medicale si veterinare, atat offline, cat si online. Dar unul din cele mai bune site-uri, care va poate oferi preturi foarte bune si rapiditate in predarea comenzilor este Esteto.ro. Pentru mai multe detalii privind transportul, dar si modul in care le veti primi cel mai bine ar fi sa luati legatura direct cu cei de acolo. Dar in principiu livrarea se realizeaza prin curier rapid, si va ajunge la dumneavoastra in aproximativ 2 zile lucratoare.  Transportul este intotdeauan gratuit pentru comenzile ce depasesc suma de 200 lei, iar pentru cele care nu se incadreaza in aceasta suma se va achita o taxa de transport de 15 lei cu tot cu TVA. Stocurile sunt vizibile in timp real si astfel nu veti fi pus in situatia in care trebuie sa cautati in alta parte, dupa ce ati dat deja o comanda in acest sens.

Deoarece consumabilele se vor epuiza intr-un ritm foarte accelerat, trebuie sa gasiti un distribuitor care sa va poata oferi o cantitate mare la un pret foarte bun, dar care sa poata sa onoreze si comenzile mai mici si daca se poate la acelasi pret. Este foarte important sa gasiti un furnizor cu care sa puteti dezvolta un parteneriat pe termen lung, care sa fie benefic pentru ambele parti. Daca doriti calitate, dar si cantitate puteti incerca la cei de la Esteto, incercati si al ei inainte de a plasa o comanda in alta parte, cu siguranta veti gasi un pret bun pentru foarte multe produse.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes