287 de corpuri de iluminat cu termen de garantie 30 de ani fiecare

Stiati ca exista corpuri de iluminat care daca sunt utilizate judicios ( nu sunt uitate aprinse ziua, ci folosite numai in perioada in care este intuneric) functioneza la capacitate maxima timp de 30 de ani?
Cu cinci-zece ani in urma nu am fi visat sa existe panouri led atat de rezistente, cand schimbam 5-10 becuri pe an fiindca se ardeau foarte repede.
In trecut calitatea scazuta a becurilor impunea existenta unei rezerve in casa, acum peste 30 de ani ne gandim la o schimbare, daca avem panouri led in casa. Investitia se dovedeste in acest caz de exceptie.
Daca becul si neonul nu erau gandite sa ofere o lumina cat mai naturala, prietenoasa cu organismul, panourile led pun pe primul plan lumina sanatoasa. O lumina placuta are un rol hotarator in starea de sanatate generala a organismului, fiindca lumina prea slaba sau prea puternica si cea intermitenta determina usturimi ale ochilor, dureri de cap, stare de nervozitate.
Daca nu se intervine la timp sa se schimbe becul sau neonul invechit si defect se poate ajunge la afectiuni oculare grave si chiar la depresii.
Panourile led sunt doarte elegante, lumina in tavan fiind ultima tendinta in materie de iluminat, in plus nu emit caldura sau radiatii.
Daca o lustra se poate sparge repede cand copilul se joaca si o loveste cu mingea sau cu avionul cu telecomanda, panoul led este protejat de pozitia sa dar si de carcasa rezistenta de diferite forme si culori.
Un alt punct tare al acestor corpuri de iluminat este controlerul prin care se poate regla calitatea luminii.
Nu in ultimul rad, alte avantaje ale panourilor led sunt urmatoarele:
-consum redus de energie electrica si costurile reduse la factura
-nu emit caldura sau radiatii UV
-nu contin substante nocive organismului
-nu scot zgomote si functioneaza de indata ce am solicitat acest lucru apasand comutatorul.
Un plafon luminat intretine o atmosfera de optimism si creste puterea de concentrare a celor aflati in incaperea respectiva.
Pretul panourilor led este onest raportat la rezistenta si eleganta lor, dar si la calitatea luminii pe care o emit.
In magazinul V-Tac-Led.ro exista panouri led care costa 40 de lei si daca ar fi sa calculam eficienta acestora, raportata la cei 30 de ani (durata de viata) obtinem la un calcul estimativ 1 leu pentru fiecare an de viata, cel mai eficient cost posibil.
Evident ca exista panouri led si mai scumpe si mai sofisticate, in functie de gusturile fiecarui cumparator. Cele mai scumpe panouri led au decoratiuni din nichel oferind o nota feerica luminii si costa 101 lei.
Beneficiile iluminatului cu panouri led ar trebui mediatizate mai mult ca oamenii sa cheltuiasca mai putin si sa-si pastreze sanatatea avand o lumina cat mai naturala, prietenoasa si economica in casele lor.
Sunt mandra de panourile led din locuinta noastra si nu as renunta la ele pentru nimic in lume, nici nu le-as inlocui cu altceva!
Indrazniti sa puneti la punct un iluminat personalizat in locuintele dumneavostra care sa corespunsa nevoilor de lumina, dar si particularitatilor biologice, fizice si estetice ale locatarilor!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes