Cum ii dam celui mic lapte praf in functie de varsta

Multe mamici au probleme cu alaptarea si, in acest caz, trebuie sa isi alimenteze bebelusul cu lapte praf. Trebuie tinut cont, in primul rand de varsta celui mic. Exista formule de lapte praf speciale pentru fiecare etapa de crestere a sugarului. In al doilea rand, dupa consultarea medicului pediatru, trebuie luata in considerare marca de lapte care este acceptata de copil. Pana la urma bebelusul este cel care va accepta sau nu formula de lapte respectiva.

Una dintre cele mai vandute marci de lapte praf din Romania, dar si din intreaga Europa, Asia si America, este Topfer. Din ce in ce mai multi medici pediatrii recomanda lapte praf Topfer inca din prima zi, pentru copiii care nu pot fi alaptati la san, deoarece este una din marcile tolerate cel mai bine de sugari. In plus, brand-ul are formule adaptate fiecarei grupe de varsta.

Veti putea sa ii dati celui mic lapte praf incepand din momentul in care s-a nascut. Aceasta formula merge pana la varsta de 6 luni. Este vorba despre laptele Topfer Bio Lactana 1.

Mesele se dau in functie de varsta. Trebuie sa stiti ca un sugar cu varsta cuprinsa intre 0 si 2 luni va avea o masa la biberon odata la 3 ore. De la 2 luni la 4 luni, cel mic va fi hranit din 4 in 4 ore. Dupa varsta de 4 luni masa va fi administrata la 5 ore. In plus, Dupa cele 4 luni ar trebui eliminata masa din timpul noptii.

Dupa ce bebelusul a implinit 6 luni, se schimba si formula de lapte praf. Ii putem administra lapte praf Topfer Bio Lactana 2. Acesta merge pana la varsta de 9-10 luni. Deoarece la aceasta varsta este deja introdusa diversificarea, lucru pe care unii medici il recomanda chiar de la 4 luni, mesele de lapte vor fi mai rare insa tot obligatorii.

Cand cel mic a ajuns la varsta de 10 luni, formula se va inlocui iar cu lapte praf Topfer Bio Lactana 3.

Vom continua cu laptele praf si dupa ce bebelusul a implinit 1 an. De acum, acesta poate fi hranit cu lapte praf Topfer Kinder. Cu acesta se poate merge pana la implinirea varstei de 2 ani sau chiar peste daca medicul pediatru sau parintele considera ca nu vrea sa ii dea altceva.

Laptele Topfer poate fi achizitionat de pe Bebelusultau.ro. Tot aici veti gasi absolut tot ce aveti nevoie pentru hranirea si ingrijire celui mic.

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes