Tu cat de des mergi la dentist?

Sanatatea dintilor nostri ar trebui sa ne preocupe pe fiecare dintre noi. De aceea este foarte important sa mergeti la control cel putin de doua ori pe an. De asemenea tot de doua ori pe an este recomand si sa efectuati o curatare profestionala la o clinica stomatologica.

Alverna Dental Studio, clinica stomatologica cluj, este una din cele mai bune clinici din acest oras. Experienta si pregatirea profesionala echipei de medici promit sa faca fata oricarei cereri si existente. Daca ai trebuie sa mergi la un simplu control sau doresti sa efectuezi lucrari putin mai complicate, precum: implantul dentar va recomand cu mare drag sa mergeti la ei, pentru ca nu veti regreta.

Controlul regulat si curatarea profesionala a dintilor de cel putin doua ori pe an va vor ajuta sa preveniti problemele dentare ce pot aparea la nivelul dintilor si a gingiilor. Daca doriti ca zambetul vostru sa fie unul de invidiat trebuie sa mergeti la control de cel putin doua ori pe an.

Unele persoane prezinta un risc mai mare de aparietie a cariilor sau a afectiunilor gigivale. Persoanele care fumeaza / sufera de diabet / se confrunta cu afectiuni ginigivale deja ar trebuie sa se prezinte chiar de 4 ori pe an la un control stomatologic sau de ori de cate ori este nevoie pentru tratarea unei probleme deja aparute.

Zambetul este unul din cei mai importanti factori care ne mentin buna dispozitie. Este frustrant sa nu poti zambi asa cum ti-ai dori doar pentru ca nu esti multumit de modul in care dintii tai arata. Daca esti deja in aceasta situatie iti recomand sa mergi cat mai repede la un stomatolog. Pentru ca tu, desi s-ar putea sa nu crezi asta inca, meriti sa poti zambi din toata inima, fara sa ai nici un fel de retineri.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes