Savurează o adevărată operă de artă, cu DAVIDOFF CAFÉ într-un nou design

 

 

 

O zi minunată începe cu o cafea perfectă care îți răsfață simțurile. Pentru o experiență senzorială desăvârșită, DAVIDOFF CAFÉ se relansează într-un nou ambalaj, mai modern și mai elegant, inspirat de stilul de viață contemporan și te invită să te delectezi zilnic cu o adevărată operă de artă.

 

DAVIDOFF CAFÉ este pentru iubitorii de cafea care apreciază calitatea și rafinamentul și pentru care fiecare detaliu contează. Logoul alb, fundalul albastru închis și banda portocalie fină sunt elementele care definesc aspectul noilor ambalaje de cafea. Elementul diferențiator pentru cele patru sortimente, Rich Aroma, Fine Aroma, Espresso 57 și Café Crème, este banda de culori care semnifică diferitele tipuri de cafea și gradul de prăjire. Zona texturată oferă un contrast elegant cu linia portocalie, iar efectele metalice completează cu succes profilul modern.
DAVIDOFF Rich Aroma este o compoziție unică, cu o savoare intensă și aciditate plăcută, completată cu note bogate de mirodenii și subtil fructată. Pentru a obține rețeta desăvârșită și pentru a trăi o adevărată experiență senzuală de lux, sunt special selecționate cele mai bune boabe de cafea Arabica. DAVIDOFF Rich Aroma este disponibilă în două variante: cafea prăjită și măcinată și cafea instant.

 

DAVIDOFF Fine Aroma este o selecție premium de boabe Arabica destinată tuturor celor care sunt în căutare de experiențe exclusiviste. Are o corpolență medie și aciditate elegantă, completată de o aromă delicată și distinctă, care îți oferă în fiecare picătură dorința de a evada și a trăi senzații noi. Acest sortiment se va găsi în mod constant în magazine în două variante: cafea prăjită și măcinată și cafea instant.

 

DAVIDOFF Espresso 57 este cafeaua care îți trezește simțurile. Secretul Espresso 57 constă în îmbinarea perfectă a temperaturii cu timpul de prăjire. Procesul delicat de prăjire tradițională în tambur oferă boabelor de cafea o aromă completă și un gust caracteristic pentru espresso. Are o aromă catifelată cu ușoare note de ciocolată, care îți va încânta toate simțurile. Aceasta este disponibilă în variantele: cafea prăjită și măcinată, cafea boabe și cafea instant.

În plus, DAVIDOFF aduce consumatorilor din România un nou produs – Davidoff Café Crème, cafea prăjită boabe 500g, cunoscută pentru o compoziție complexă de arome, realizată din boabe Arabica atent selecționate din America Centrală și de Sud. Crema bogată și catifelată va completa această experiență senzorială pentru consumatorii cu cele mai rafinate gusturi.

 

Toate tipurile de cafea DAVIDOFF sunt disponibile în magazinele: Carrefour, Mega Image și Emag.
Fiecare ceașcă de cafea DAVIDOFF garantează bucuria micilor plăceri ale vieții. Boabele pure de cafea Arabica, atent selecționate din cele mai exclusiviste regiuni ale lumii, sunt prăjite individual și amestecate după rețete unice pentru o experiență extraordinară.

 

 

Calitatea desăvârşită şi răsfăţul pur sunt trăsăturile ce definesc DAVIDOFF CAFÉ. Pasiunea pentru calitate reprezintă tradiţia moştenită de la Zino Davidoff, fondatorul mărcii DAVIDOFF şi un pasionat iubitor al excelenţei în cafea: “A avea gust pentru calitate înseamnă a avea gust pentru viaţă.” 

 

Mai multe informaţii găsiţi la: http://www.zinodavidoff.com/coffee/ https://www.facebook.com/ZinoDavidoffCafe/

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes