Cine face naveta cu avionul este obisnuit cu parcare aeroport

Merg cu masinuta mea catre aeroport si zambesc fericita. Sunt fericita ca nu m-am multumit cu putin, iar acum predau la o univeristate renumita din strainatat. Toate imi merg din plin si vin acasa in fiecare vineri sa petrec cu familia. Ma intorc luni la serviciu. La prima ora am avion de la aeroportul din Otopeni, iar masina ma asteapta pana la intoarcere.
Mi-am facut abonament, “abonament pe avion”, asa imi spune personalul care ma cunoaste. Beneficiez si de tarif de fidelitate si de la parcare aeroport fiindca masina mea mai mult sta in parcarea de langa aeroportul Otopeni, decat in garajul de acasa.
Fiindca suntem inca in martie, dincolo de reducerile de fidelitate, parcarea costa cu 20% mai putin, cadou de primavara.
Intotdeauna ma urc linistita in avion stiind ca:
-masina mea sta intr-o parcare ingradita si nimeni nu intra si nu iese cand vrea din ea, fiindca totul este tinut sub control
-sunt camera de luat vederi peste tot. Nici in garaj masina mea nu ar fi la fel de bine pazita ca aici.
-exista agenti de paza cu experienta care asigura securitatea, ei fiind o masura in plus de precautie.
-tarifele sunt foarte mici raportate la calitatea servciului, iar clientii fideli pot negocia
-se asigura transportul gratuit pana la terminal cu microbuze curate, moderne si in stare perfecta de functionare
-nu sunt luate in calcul intarzierile de 1-12 ore cauzate de intemperii sau de companii.
-la intoarcere voi fi dusa din nou cu bagajele la masina care ma asteapta in parcare cu microbuzul.
In timp ce bariera automata se ridica fiindca am deja rezervat locul de parcare, zambesc fericita ca ma duc la serviciu, fiindca stiu ca studentii interesati de limba si de cultura romana ma asteapta, iar conditiile mele de viata sunt cele mai bune.
Discut cu colegii mei care fac naveta in tari mai putin dezvoltate si imi spun cat de mult si-ar dori sa isi desfasoare si in tara lor activitatea o firma cum este Airoport-parking, adica sa le puna la dispozitie locuri de parcare securizate si ieftine la 3 minute de mers fata de aeroport.
Imi imaginez cat de greu mi-ar fi ca la sfarsit de saptamana sa fiu nevoita sa schimb doua-trei mijloace de transport din aeroport pana la gara sau aerogara si sa ma duc cu trenul acasa, astfel incat in loc de doua ore de mers intins sa fac patru. Personalul care deserveste parcarea ma asteapta. Sunt salutata respectuos si invitata sa ma urc in microbuz. Las masina pe maini bune si imi asigur mobilitatea la intoarcere, dar si pastrarea ei in cele mai bune conditii.
Grija intorsului acasa cu cartile, cursurile, lucrurile personale si cadourile pentru cei dragi am lasat-o in parcare.
Decolam si savurez spectacolul ca de fiecare data. Stau langa oameni care zboara pentru prima data si tremura de emotie, iar eu sunt recunoascatoare celor de la Airoport-parking care imi aisgura parcarea masinii fara probleme, la cele mai mici preturi din tara.
Faceti naveta cu avionul la locul de munca? Lasati-va fara rezerve masinile in parcarea de langa Otopeni!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes