Elevatoare Auto

 

Elevatoare  Auto pune la dispozitie o gama variata de masini dejantare sau aparate dejantare. Acestia vin cu un raport calitate pret exceptional. Acestia ofera garantie si  respecta normele ISO 9001   , incadrandu-se in standardele globale. Fiecare service sau vulcanizare auto care detine un astfel de aparat dejantat ofera servicii de mai buna calitate . Aparatul dejantare ofera multiple beneficii atat din punct de vedere practic cat si tehnic.

Masina dejantare are rolul de a monta si demonta anvelopele de pe jante. Acest proces executat manual necesita un efort mare, mult timp pierdut si implica riscul de a zgaria jantele. Masina dejantare ne ofera siguranta ca va executa procesul cu precizie, neavariind nici janta, nici anvelopa, fapt ce confera incredere maxima in randul clientilor.

Aparatele dejantat se impart in mai multe categorii. Acestea pot fi pentru jantare, pentru dejantare sau mixte, pot fi speciale pentru o anumita categorie de autovehicule  sau se pot adapta in fuctie de dimensiunile tuturor rotilor. De asemenea acestea pot fi  actionate manual sau cu ajutorul unui  joystick.

Aparatele dejantat sunt dotate cu motoare foarte puternice cu o putere cuprinsa intre 1,1 Kw si 3Kw, acestea avand  nevoie de o alimentare de 380V, special folosita in cazul masinilor de asemenea calibru, lucru ce garanteaza randament maxim.Un alt avantaj este ca aparatul nu produce mult zgomot, respectiv ajunge la o intensitate de 70 dB.

Bratul central al dispozitivului poate fi rabatabil mergand pe un sistem pneumatic identic modalitatii in care este reglat si capul de montaj, sau  actionat de un sistem electro-hidraulic. O caracteristica comuna a acestor aparate dejantare este faptul ca toate dispun de sistem de gheare automat.

In concluzie, aparatul dejantat este alegerea optima pentru a mentine afacerea ta. Cu un astfel de aparat o afacere in domeniul vulcanizarii poate deveni mai profitabila atat pentru client cat si pentru firma.

 

 

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes