Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti alege sa porti o Ie Romaneasca!

Bine ați revenit pe blogul meu! Doar câteva săptămâni ne mai despart de Sfintele Sărbători de Paște. Tocmai de aceea eu deja am început să îmi caut ținutele pentru aceste zile. De ce am optat pentru asta? Simplu, pentru că se spune că de Paște trebuie să porți haine noi, iar comenzile online pot avea diverse întârzieri, așa că mai bine comand din timp. Spre deosebire de ani trecuți, acum vreau să optez pentru câteva ținute românești. Mai jos vă voi prezenta câteva modalități prin care și voi puteți crea outfit-uri cu o ie romaneasca.

Dacă nu vreți să vă complicați cu crearea unei astfel de ținute, mai simplu optați pentru niște rochii brodate. Cu o pereche de încălțăminte și o geantă aveți ținuta gata. Desigur puteți fi originale și să adăugați o curea sau alte mici accesorii, dar asta depinde de gusturile voastre. Nu uitați, însă, că rochiile brodate se numără printre cele mai căutate produse anul acesta. Tocmai de aceea nu aveți cum să dați greș, dacă alegeți să purtați o astfel de rochie de Paști. Mai jos vă prezint câteva modele care pe mine m-au cucerit!

Cum asortăm ia romaneasca la ținutele noastre?

Primul pas este să vedem cum va fi vremea în acea perioadă. La mine în oraș se anunță soare, dar totuși nu știu dacă temperatura îmi va permite să port o fustă alături de ia romaneasca. Nu îmi fac însă griji, pentru că acum poți asorta o ie romaneasca direct la o pereche de blugi. Eu îți recomand să optezi pentru o pereche de blugi simplă, pentru ca astfel ia să fie cea care iese în evidență. Dacă cei de la meteo se înșală, iar temperatura va fi mai ridicată de Paști, atunci cu siguranță voi merge pe varianta fustă+ ie românească. De ce? Pentru că îmi place modul în care iile se îmbie cu fustele.

Următorul pas este reprezentat de asortarea iei la fusta aleasă, nu mă voi lega de blugi pentru că foarte multe modele de ii se potrivesc de minune cu ei. Eu vă ofer 2 modalități de combinare, voi însă puteți merge mai departe și să adăugați o notă personală întregii ținute. Putem combina ia cu restul ținutei astfel:

  • Asortăm la ținută o fustă care să aibă aceeași culoare cu modelul iei. În general această metodă este perfectă mai ales dacă modelul iei este unicolor. Puteți vedea mai sus câteva exemple. Genul acesta de ținute atrag atenția tocmai prin simplitatea lor, iar tu te vei putea bucura de un look stilat și îngrijit.

  • Asortăm la ținută o fustă care să aibă cel puțin o culoare din cele care se regăsesc pe ia românească. Această combinație se potrivește, mai ales atunci când modelul iei este realizat cu mai multe culori. De această dată ai ocazia de a te „juca” mai mult cu ținuta, de a asorta mai multe fuste, înainte de a o alege pe cea perfectă. Dacă vrei să ai și mai multe variante de asortare a iei, cel mai bine este să te oprești asupra unei ii simple. Ai mai sus câteva exemple de astfel de ținute.

De unde se pot cumpăra astfel de ii romanesti și rochii brodate?

Toate produsele pe care le vedeți în acest articol au fost realizate de cei de la Anilu. Acest site reușește să ne încânte cu cele mai frumoase ii romanesti, realizate manual de către meșteri artizani autentici. Ei sunt cei care au reușit să reinventeze multe din modelele tradiționale de ii și astfel să creeze piese vestimentare fabuloase.

Vă spuneam mai sus că vreau să îmi cumpăr iile din timp, ei bine atunci am uitat să menționez că fac asta și pentru că vreau să iau o ie pe comandă. Ce înseamnă asta? Că mărimea de care am eu nevoie nu este pe stoc și de aceea prefer ca cei de la Anilu să îmi realizeze o ie fix după dimensiunile mele. Chiar și voi puteți face asta, tot ce aveți de făcut este să alegeți modelul sau modelele dorite și apoi să bifați „Made to Measure”, apoi le lăsați dimensiunile voastre și astfel în cel mai scurt timp ia mult visată va fi realizată.

Pentru că Sărbătorile de Paști înseamnă deja un cost mare pentru orice familie, trebuie să vă precizez că puteți cumpăra ii în rate, accesați site-ul pentru mai multe detalii. Dacă aveți deja banii pentru ie atunci puteți face comanda și apoi să plătiți ori cu cardul, ori ramburs.

Voi cum vă pregătiți pentru Paște? Ce ținute veți purta?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes