Hainele de firma asigura succesul la interviul de angajare

 

Luna de miere a trecut mai repede decat am crezut, banii castigati de la nunta s-au dus, avem familia noastra si nu mai putem astepta la ajutorul parintilor.

-Singura investitie pe care ne-o permitem si care este imperios necesara o reprezinta achitarea hainelor de firma pe care le vom comanda sa avem succes la interviul de angajare, ii explic sotului.

Ma priveste circumspect. Il aud cum sugereaza in gand sa mergem pe improvizatie ca avem haine destule. Cum sa mergem pe improvizatie, cand eu doresc postul de secretara la o multinationala, iar el vrea sa debuteze ca agent de vanzari?

Nici nu va sti el cum voi profita eu de faptul ca magazinul care are cele mai multe produse semnate de reprezentantii de prestigiu ai marilor case de moda din lume (peste 70) este prezent online, iarvizitarea  site-ului si plasarea comenzilor se pot realiza de la domiciliu de pe orice dispozitiv.

Cand online fashion store imi sta la dispozitie, cum sa irosesc aceasta sansa unica?

Trebuie sa compun o tinuta office fara cusur, iar vedeta va fi camasa. Camasa roz-prafuit din matase artificiala Calvin Klein ii vor determina sa exclame:

-Sunteti secretara de care avem nevoie!

Si cand te gandesti ca pretul acestei piese de rezistenta este de doar 270 de lei!

La ea voi asorta o esarfa de aceeasi culoare si geanta dreptunghiulara si incapatoare de culoare bordo Calvin Klein. Gata  cu popasul la categoria imbracaminte femei !

Nu mergeti pe improvizatie vestimentara la interviul de angajare, daca obiectivul propus este obtinerea postului! Firmele serioase au nevoie de angajati imbracati cu gust, care poarta haine bune si le vor reprezenta cu success in orice imprejurare. In  ceea ce ne priveste pe noi doi, ar fi ideal sa fim colegi de dormitor, de viata si de serviciu! Nu-i asa ca suna prea frumos?

Trec la raionul imbracaminte barbati !

Ei, pentru un agent de vanzari se potriveste si o tinuta cu tenta usoara sport, dar piesele care o compun sa fie de calitate, elegante si rezistente.

Camasa maro Aeronautica combinata cu o pereche de jeans cu o nuanta mai deschisi sau bluza regular fit Aeronautica de culoare verde si blugi fini, de culoarea oului de rata. Acum, ca urmare a alegerii hainelor potrivite suntem angajati de 3 luni si ne dam seama ca Griffes 31 satisface exigentele cumparatorilor si pe ale angajatorilor si este partenerul loial la drumul lung al succesului.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes