Nu oricine poate sa repare BMW

O masina construita cu rigoare germana, care sa ofere placere la condus nu poate fi reparata de oricine. Vremea reparatului dupa anumite zgomote si “dupa ureche” a trecut. Astazi, profesionistii fac diagnoza computerizata, iar dupa depistarea problemelor folosesc aparatura si echipamentele din dotare ca totul sa fie sigur.

In prezent, atelierele moderne, in care lucreaza mecanici priceputi si fac totul cu simtul raspunderii, garantand atat manoperele, cat si piesele pe care le vand sau le folosesc la reparatii,  coexista cu cele foarte vechi, depasite, in care se mai merge mult si pagubos pe improvizatie.

Se intelege ca o masina moderna nu se poate repara intr-un atelier auto de pe vremea bunicilor, iar autoturismului de la care astepti sa te duca sanatos pe tine si pe cei dragi, unde ai nevoie, ii oferi cele mai bune servicii.

Repararea unei masini echivaleaza cu internarea unui om intr-un spital. Omul bolnav si masina defecta cand intra pe mainile unor nepriceputi, se imbolnavesc mai rau. Prelungirea vietii se realizeaza numai atunci cand se lucreaza cu profesionalism in ambele situatii, dar si in locatii care respecta norme si dispun de logistica.

Pentru BMW este bine sa apelati la reprezentanta service BMW Apbservice. Acest nume este ca o formula magica pentru masina cu acesta marca pe care o detineti. Daca magicientii spun: “abracadabra”, iar magia se infaptuieste, toti cei care au Bmw sa spuna:”Apbservice”, sa apeleze la serviciile lor si vor avea din nou masina in stare sa  circule pe soselele publice.

Iata ce minuni se pot infaptui rostind acest nume si colaborand cu profesionistii de aici:

-procurarea de piese pentru acesta marca. Orice piesa doriti, completati formularul de contact, iar daca nu se afla in stoc, magazinul o obtine.

-programarea rapida a masinii pentru diagnoza si reparatii. Nu sunteti lasati sa asteptati luni de zile, pana la primirea unui raspuns, nici repararea masinii dumneavoastra nu este amanata la nesfarsit. Apbservice este sinonimul operativitatii.

-tractarea masinii pana la atelier. Reprezentantii Apbservice sunt empatici cu oamenii care au masinile defecte si ii ajuta sa le aduca la reaparat. Nu toate atelierele fac acest lucru.

-diagnoze computerizate, facute atent pentru depistarea tuturor defectiunilor. Masinile care sunt redate circulatiei de catre personalul care are 15 ani experienta, asigura maximum de securitate in trafic

-procurarea pieselor nu este conditionata de reparatii in atelier

-tarifele sunt oneste raportate la calitatea serviciilor si intotdeauna afisate transant. Nu intervine absolut nicio modificare a acestora.

Doresc sa atrag atentia supra faptului ca este foarte important sa va reparati masina unde trebuie, apeland la specialistii potriviti. Orice greseala pe care o faceti, orice economie (sunt multi care vor sa-si repare cat mai ieftin masina si sa gaseasca piese ieftine, chiar daca sursa si garantia lor sunt incerte) se rasfrange dureros, fiindca ne poate costa integritatea sau viata.

De 15 ani de cand au aparut in Romania cei de la Abpservice, detinatorii de Bmw nu mai au griji si nu mai sunt lasati sa astepte si nu mai sunt pacaliti. Tot ceea ce intreprind acesti tehnicieni cu inalta calificare este operativ, de calitate, elegant si onest.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes