Elevatorul auto

Atunci cand masina mea personala s-a stricat, la recomandarea unui prieten apropiat am vizitat un service auto modern, dotat cu aparatura noua, de ultima generatie, printre care si un elevator 2 coloane, care m-a impresionat de la prima vedere! Dupa acea vizita, i-am zis prietenului meu ca voi investi si eu intr-un astfel de elevator doua coloane, iar acesta m-a intrebat, sarcastic, daca merita.

Asa ca m-am documentat foarte bine in legatura cu acest produs, astfel incat sa ii aduc cele mai bune argumente, care ma determina sa vreau sa cumpar un elevator auto.

Primul motiv este acela ca locuiesc la curte, dispun de un garaj foarte spatios, unde ar avea loc lejer un elevator, deoarece dintre toate sculele si echipamentele auto de care dispun, elevatorul auto este singurul care imi lipsea.

Al doilea motiv: elevatorul auto este o investitie pe termen lung, ce ma va scuti de multe vizite la service-ul auto. Asadar, este un mod mai practic de a-mi verifica masina oricand doresc si asta pentru ca acest elevator are o capacitate de ridicare maxima de 4 tone, putand astfel asigura un acces optim pentru lucrarile de intretinere la orice tip de autovehicul, cu exceptia camioanelor si TIR-urilor. Este prevazut cu sistem de blocare sigur si simplu de operat ce nu permite sa aiba loc niciun accident, asigurand securitatea dumneavoastra si a masinii cu care lucrati.

In plus, caracteristicile tehnice sunt simple si usor de retinut, deci utilizarea acestuia va fi floare la ureche:

– Capacitatea de ridicare de 4000 kg / automobil (la aceasta categorie se incadreaza si microbuze sau camionete);

– Inaltimea maxima de ridicare este de 1900 mm;

– Inaltimea minima de ridicare este de numai 98 mm;

– Timpul de ridicare este de numai 40 secunde iar timpul de coborare este de 60 secunde;

– Nivelul de zgomot facut de aparat este 70 db (a) 1m;

– Lungimea bratului elevatorului este intre 700-1050 mm, asigurand o capacitate foarte buna de prindere;

– Lungimea braţului scurt, de 830-1250 mm, confera elevatorului cu doua coloane posibilitati excelente pentru prinderea maşinii.

Acestea sunt avantajele pe care un elevator auto le are, avantaje de care poate beneficia oricine isi achizitioneaza acest echipament pentru utilizare personala. Dupa parerea mea, este cea mai buna investitie pe care o poti face pentru tine si, de ce nu, pentru familia ta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes