Raftul metalic conduce detasat in topul spatiilor de depozitare

Un studiu recent efectuat la sfarsitul lui 2017 a stabilit ca in topul spatiilor de depozitare conduce detasat raft metalic, indiferent de forma si de structura, in timp ce la categoria ambalaje domneste naveta din plastic. Cei mai bogati oameni de afaceri din Marea Britanie au fost rugati sa precizeze un criteriu al alegerii lor si iata care au fost cele mai populare argumente:
-raftul metalic nu presupune agresiune asupra mediului inconjurator, cum fac cele din lemn. Popularizarea rafturilor din lemn inseamna defrisare masiva si risipa de masa lemnoasa.
Pare de necrezut, dar oamenii de afaceri se gandesc sa lase o natura sanatoasa urmasilor lor, iar acest fapt este mai mult decat imbucurator. Natura este salvata doar de constiinta si actiunea colectiva, nu de interventii sporadice.
-metalul poate fi reciclat, deci o parte din bani iti revin si dupa incetarea activitatii.
Este firesc ca un om de afaceri sa se gandeasca la circuitul banilor pe piata si la intoarcerea unei parti in propriul buzunar. In loc sa le puna pe foc, cum s-ar fi intamplat cu rafturile din lemn sau in tomberoane, cu cele din plastic, se pot duce la fier vechi.
-durata mare de viata cu conservarea elegantei si a frumusetii.
Acest criteriu a fost mentionat in special de detinatorii de magazine mai mici sau spatii comerciale uriase. Este esential ca marfurile sa fie asezate pe un suport stabil, cu durata mare de viata si care sa arate bine. Metalul care nu oxideaza, vopsit sau natural, reprezinta solutia ideala.
Am parcurs acest studiu in mod informativ pentru ca doresc:
-sa imi comand rafturi noi in pivnita si in camara fiindca in decembrie s-au prabusit rafturile de lemn cu mere si pere din pivnita, iar cele din camara miros a mucegai si s-au innegrit
-sa fac rafturi noi in depozitul de legume-fructe al microfermei mele, ca recolta sa stea la adapost, fiindca afara se strica la soare si in ploaie.
Am un raspuns la ceea ce am de facut, dar mai am nevoie de unul. Unde gasesc cel mai bun magazin de rafturi? De pilda, in depozit ar putea fi si spatii de depozitare second-hand, nu ma deranjeaza, important este sa fie rezistente si incapatoare.
Ideea salvatoare ma inspira sa caut raft metalic. Raspunsul primit de la Google ma indreapta catre magazinul Storeexpert.ro. Site-ul este mai mult decat prietenoc, iar intr-o secunda s-a incarcat deja si pot trece in revista ofertele. Un partener serios de afaceri poate fi evaluat dupa site-ul de prezentare.
Cei 8 ani de experienta au fost deosebit de rodnici. Colaboreaza cu firme romanesti, dar si cu multinationale care-si desfasoara activitatea pe teritoriul tarii.
Dar cum sa masor eu corect si sa le furnizez datele? Raspunsul la dilema il gasesc pe site. Aici aflu ca ei sunt experti in proiectare, vanzare, montare si intretinere si respir usurata. Toate intra in costul rafturilor ca o forma de fidelizare a clientilor. In alta parte as fi luat eu masuri eronate irosind banii sau as fi platit pe cineva sa se ocupe de toate acestea.
Studiul oamenilor de stiinta din Anglia mi-a fost de un real folos. In acest moment astept masina cu rafturi, iar de maine vor fi utilizabile.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes